Urmareste-ne

Archive

Criza la Dortmund, iar Tottenham ruleaza cu frana trasa. Uite ce pariem!

sursa: bild.com

Dortmund primeste vizita lui Tottenham, intr-un meci vital pentru gruparea din Bundesliga. Dupa cinci etape consumate, nemtii sunt pe locul trei, la egalitate cu APOEL, echipa cu doua puncte acumulate.

Daca Peter Bosz antrena in Romania, era de mult ”zburat”. Antrenorul lui Dortmund are o singura victorie in ultimele opt meciuri, o cantitate microscopica de succes pentru o echipa de rangul Borussiei. In tot acest timp, Dortmund a inregistrat trei remize si patru infrangeri, pierzand primul loc al clasamentului! In aceste conditii, nu vom merge nici in ruptul capului pe ”1 solist”! Mai ales ca Dortmund are patru infrangeri si un rezultat de egalitate in ultimele patru meciuri jucate acasa!

eFortuna, cea mai indragita agentie de catre pariorii romani, le ofera noilor clienti un pariu gratuit de 300 RON!

Tottenham, chiar daca a invins-o pe Real Madrid in etapa precedenta si-a aratat limitele in weekend, cand a pierdut derby-ul Londrei, 0-2 cu Arsenal. A fost cea de-a treia infrangere a lui Spurs in ultimele ei cinci meciuri. Nici pe teren strain, situatia nu mai e roz pentru trupa lui Pochettino. A pierdut ultimele doua deplasari, ce-i drept cu Manchester United si Arsenal! Cam multe lucruri negative, pentru o formatie care, la un moment dat, era considerata cea mai in forma echipa din Premier League!

Pariaza gratuit pana la 300 RON pe GG @ 1,53

  1. Deschide aici un cont gratuit la eFortuna

  2. Depune si pariaza maximum 300 RON pe acest pont

  3. Daca il pierdem, primesti toti banii inapoi garantat!

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate