Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 13 februarie 2018. Goluri în cursul săptămânii

Publicat

pe

Manchester City, Tottenham

Bilet goluri 13 februarie 2018. Cele mai tari dueluri sunt în Liga Campionilor, însă avem programat un meci și din Europa League, Steaua Roșie – ȚSKA Moscova.


Bilet goluri 13 februarie 2018
Steaua Roșie – ȚSKA Moscova Ambele înscriu @ 2.00
Basel – Man. City Ambele înscriu @ 1.85
Juventus – Tottenham Sub 2,5 goluri @ 1.55
Curs final: 5.73

Pariaza biletul nostru gratuit!

  1. Deschide aici un cont la eFortuna

  2. Pariaza 50 RON pe acest bilet

  3. Daca il castigam, incasezi 181.5 RON

  4. Daca il pierdem, primesti toti banii inapoi garantat


Bilet goluri 13 februarie 2018. Juventus se apără aproape de perfecțiune, iar Tottenham nu este genul de echipă care să se descurce foarte bine împotriva unei astfel de formații. Spurs a reușit să îi dea doar un gol lui Arsenal, care nu știe să se apere, așa că suntem de părere că nu va reuși să dea gol la Torino. Din acest motiv recomandăm să pariați sub 2,5 goluri.

Bilet goluri 13 februarie 2018. Manchester City probabil va câștiga fără mari probleme acest duel, însă elvețienii își vor da viața pe teren pentru a scoate un rezultat cât mai bun. Din acest motiv, suntem de părere că puteți scoate o cotă destul de interesantă la acest meci dacă mizați pe „ambele înscriu”, la o cotă de 1.85.

Bilet goluri 13 februarie 2018. Ultimul meci de pe bilet este programat în Europa League, unde Steaua Roșie Belgrad primește vizita rușilor de la ȚSKA Moscova. Ambele vin după meciuri amicale, fiind primul oficial acum, așa că ne așteptăm ca apărările să nu funcționeze la turație maximă. Cota pentru goluri în ambele porți este foarte bună, așa că merită pariată.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii