Urmareste-ne

Archive

Bilet goluri 15.05.2018. Liga 1 și Championship pe bilet astăzi

Publicat

pe

Bilet goluri 15.05.2018. Am analizat pentru biletul nostru două meciuri cu real potențial de a se marca multe goluri. Juventus – Dinamo și Aston Villa – Middlesbrough.

Bilet goluri 15.05.2018

Juventus este pe locul opt în play-out cu 16 puncte și au un golaveraj total de 5-13. În ultimele cinci etape au patru înfrângeri și o singură victorie. În jocurile de pe teren propriu au o victorie și trei înfrângeri, din patru etape disputate și au un golaveraj total de 1-8. În partidele disputate de Sepsi se marchează o medie de două goluri per meci. Dinamo este pe primul loc în play-out cu 41 de puncte și au un golaveraj total de 18-9. În ultimele cinci etape au reușit patru victorii dar au și o înfrângere. În partidele disputate în deplasare au trei victorii și o înfrângere, după patru etape disputate și au un golaveraj total de 8-6. În partidele disputate de Dinamo se marchează o medie de trei goluri per meci.

Bonus automat de la Betano


Deschide AICI un cont rapid

  Depune între 25 lei și 500 lei

Primești instant dublu!


Bilet goluri 15.05.2018

Gazdele de astăzi au terminat campionatul pe locul patru cu 83 de puncte și au avut un golaveraj total de 72-42. În ultimele două etape de campionat au avut un egal și o înfrângere. În partidele de pe teren propriu din sezonul regular au reușit 14 victorii și șapte rezultate de egalitate, după 23 de etape disputate și au avut un golaveraj total de 42-19.

În partidele disputate de Villa s-a marcat o medie de 2,5 goluri per meci, iar în total au avut 22 de partide unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci. În jocurile disputate de Aston Villa pe tern propriu se marchează o medie de 2,7 goluri per meci. Boro a terminat campionatul pe locul cinci cu 76 de puncte și au avut un golaveraj total de 67-45. Au avut un final de sezon aproape perfect, reușind trei victorii și un rezultat de egalitate în ultimele patru etape. În jocurile disputate de Boro în deplasare au reușit opt victorii și șapte rezultate de egalitate, din 23 de etape disputate și au avut un golaveraj total de 34-28.


betmag.ro îți oferă întotdeauna cele mai bune cote la pariuri sportive.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii