Urmareste-ne

Archive

Bilet VIP 08.07.2018. Golurile aduc bani mulți

Bilet VIP 08.07.2018. Pentru ziua de duminică, 8 iulie , ți-am pregătit două partide pe care le poți juca împreună pe un bilet cu șanse mari de reușită.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Zaglebie – Dinamo – peste 2,5 goluri @ 1.65
Molde – Valerenga – peste 2,5 goluri @ 1.61


Începem Biletul VIP de duminică, 8 iulie 2018, cu partida amicală dintre Zaglebie Lubin și Dinamo București. Polonezii au pierdut cu 0-2 primul amical al verii, cu Slask, în timp ce Dinamo vine după victoria clară în fața celor de la Arka, scor 3-0. Ne așteptăm la o partidă deschisă, în care vom vedea cel puțin trei reușite. Dacă se va întâmpla așa, atunci vom încercui pariul de pe bilet și vom prinde o cotă excelentă, de 1.65.

Bilet VIP 08.07.2018

La a doua partidă de pe bilet ne deplasăm în campionatul Norvegiei, acolo unde mizăm tot pe cel puțin trei reușite la confruntarea dintre Molde și Valerenga. Gazdele sunt pe poziția a 4-a, cu 26 de puncte în 15 runde, în timp ce Valerenga se află abia pe locul opt, cu 23 de puncte strânse până în prezent. De-a lungul confruntărilor directe, în ultimele cinci meciuri s-au înregistrat patru partide în care s-au dat minimum trei goluri.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii