Urmareste-ne

Archive

Bilet Vip 26 aprilie 2018. Grecia și Germania pe biletul de astăzi

Publicat

pe

Bilet Vip 26 aprilie 2018. Am analizat pentru voi două partide din ligile inferioare, ale unor campionate puternice. Echipele sunt mici, dar pasiunea este la fel de mare.

Bilet Vip 26 aprilie 2018

Lubeck – ST. Pauli. Gazdele sunt pe locul patru în clasament cu 49 de puncte și au un golaveraj total de 41-33. În ultimele cinci etape au trei victorii și două înfrângeri. În jocurile de pe teren propriu din acest sezon au reușit nouă victorii și un rezultat de egalitate, din 13 etape disputate și au un golaveraj total de 15-10. În ultimele cinci etape de  acasă au patru victorii și o singură înfrângere. Media de goluri marcate în jocurile în care este implicată Lubeck, este de 2,7 per meci.


Bonusul de 500 RON oferit de Betano noilor clienți se acordă automat. Nu mai sta pe gânduri și ia-l chiar acum


Bilet Vip 26 aprilie 2018

Oaspeții sunt pe locul 12 în clasament cu 36 de puncte și au un golaveraj de 45-35. În ultimele patru etape, au patru înfrângeri consecutive. În jocurile din deplasare au reușit cinci victorii și patru egaluri, cu un golaveraj total de 28-18. În jocurile în care este implicată echipa oaspete, se marchează o medie de trei goluri per meci. Pont, peste 2,5 goluri la o cotă de 1,93.

OFI Creta – Panegialios. Gazdele sunt pe locul doi în clasament cu 65 de puncte și au un golaveraj total de 61-13. În ultimele cinci etape sunt neânvinși, având două egaluri și trei victorii. În jocurile de pe teren propriu au reușit 12 victorii din 13 etape disputate, având un golaveraj total de 36-6. În ultimele cinci etape de acasă au cinci victorii consecutive. Media de goluri în jocurile în care sunt implicate gazdele, se ridică la 2,7 goluri per meci. Oaspeții sunt pe locul 15 în clasament cu 24 de puncte și au un golaveraj total de 20-43. Locul 15 este unul retrogradabil și distanța până la prima echipă ce rămâne în liga a doua, este de 11 puncte. În jocurile din deplasare au un bilanț dezastruos: zero victorii, trei egaluri și zece înfrângeri. Golaverajul fiind asemănător, 8 la 30. Pont, peste 2,5 goluri la o cotă de 1,38.


Pronosticuri pentru toate meciurile de azi găsești la rubrica ponturi pariuri

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii