Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 14.07.2018. Zi importantă în sport

Publicat

pe

Biletul Zilei 14.07.2018. Astăzi aflăm cine câştigă Supercupa României, cine termină pe locul trei la Cupa Mondială şi cine va câştiga trofeul pe tabloul feminin la Wimbledon.500 lei bonus automat pentru Cupa Mondială de la Betano. Click aici pentru a-l activa acum

Biletul Zilei 14.07.2018
CS U Craiova – CFR Cluj Peste 1,5 goluri @ 1.37
Belgia – Anglia Ambele înscriu @ 1.50
S. Williams – A. Kerber Peste 19,5 gameuri @ 1.48
Curs final: 3.04


Biletul Zilei 14.07.2018

Noul sezon din România începe astăzi, cu Supercupa, în care se vor întâlni două dintre cele mai bune echipe din campionatul nostru, CS U Craiova şi CFR Cluj. Oltenii au avantajul că meciul se joacă pe terenul lor, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci în care vor începe în atac. De partea cealaltă, CFR Cluj porneşte din postura de câştigătoare a campionatului, însă ultimele schimbări de la clujeni s-ar putea să facă echipa să arate mai rău. Din acest motiv, vă recomandăm să evitaţi soliştii şi să pariaţi pe număr de goluri.

Biletul Zilei 14.07.2018

Continuăm cu partida dintre Belgia şi Anglia, în finala mică de la Cupa Mondială. Meciul nu mai are nicio miză, chiar dacă e vorba de locul trei, însă nimănui nu îi pasă de acest lucru când a pierdut în semifinale. Din acest motiv, ne aşteptăm ca jucătorii să nu fie foarte concentraţi şi să avem parte de multe goluri.

Serena Williams şi Angelique Kerber se bat pentru trofeu la Wimbledon, iar bookmakerii sunt de părere că Serena este favorită, în special pentru experienţa pe care o are. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit în finală la Wimbledon şi în 2016, când a avut câştig de cauză jucătoarea din SUA. Acum vine după o pauză foarte lungă, aşa că ne aşteptăm să vedem un meci strâns, în care Kerber va face tot posibilul să câştige primul trofeu la Wimbledon. Din acest motiv, recomandăm să pariaţi pe o partidă lungă.


Biletul Zilei este rubrica unde vei găsi pronosticurile noastre de încredere

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii