Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Campionatul Mondial 13.07.2018. Un pariu special

Publicat

pe

Biletul Zilei Campionatul Mondial 13.07.2018. Încă e zi de pauză la Campionatul Mondial, dar până să vedem cine vor fi învingătoarele din finala mică și finala mare ne concentrăm pe un pariu special.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Luka Modrici, jucătorul turneului @ 3.00


Situația este una cât se poate de clară. Franța este favorită să câștige Campionatul Mondial, iar Unibet îi oferă cota 1.45 pentru acest lucru. Croația are 2.85 să se impună în marea finală. Din tabăra câștigătoare se va alege, în proporție covârșitoare, jucătorul turneului. Iar aici sunt două variante cât se poate de clare. Mbappe și Luka Modrici.

Biletul Zilei Campionatul Mondial 13.07.2018

Totuși, Croația a arătat că nu este învinsă atunci când toată lumea o consideră așa. Au supraviețuit teribil în fazele eliminatorii și au avut nevoie de-un dramatism dus la extrem pentru a obține, rând pe rând, calificările până în finală. Nu ar fi exclus să detoneze și marea surpriză, iar atunci situația ar fi cât se poate de clară. În cazul în care Croația va deveni campioană mondială, atunci Luka Modrici, căpitanul echipei, ar urma să fie desemnat jucătorul turneului. Bonus, cu Liga Campionilor la pachet, ar deveni favorit și la Balonul de Aur.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii