Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei Goluri 14.07.2018. Două pariuri ideale

Publicat

pe

Biletul Zilei Goluri Campionatul Mondial 14.07.2018. Nu ai găsit încă meciurile ideale pentru a juca pe soliști? Nu e absolut nicio problemă. Facem profit important pe un bilet cu goluri multe.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

HJK Helsinki – TPS Turku – peste 2,5 goluri @ 1.65
Midtjylland – Aarhus – peste 2,5 goluri @ 1.60


Prima partidă de pe biletul destinat golurilor vine din Finlanda. Hjk Helsinki primește vizita celor de la TPS Turku și se anunță festival de reușite. Gazdele sunt pe primul loc, cu 42 de puncte, în timp ce oaspeții sunt abia pe locul 10, cu doar 16 puncte strânse până în prezent. Hjk are cel mai bun atac din campionat, cu 36 de reușite, iar ultima confruntare directă de la Helsinki s-a terminat cu scorul de 5-0 în favoarea lui Hjk.

Biletul Zilei Goluri 14.07.2018

Pentru cea de-a doua partidă de pe biletul cu goluri al zilei de sâmbătă ne deplasăm în Danemarca, acolo unde Midtjylland și Aarhus debutează în noul sezon. Gazdele au prima șansă și își vor respecta statutul de favorită. În luna iunie, cele două echipe s-au întâlnit și într-o partidă de verificare, câștigată de Midtjylland cu scorul de 3-1. Ultimele două jocuri oficiale din campionat au adus de fiecare dată minimum trei reușite, iar tradiția va continua și la jocul din această seară.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii