Urmareste-ne

Archive

Cota 5 la Belgia – Anglia minim două goluri!

Publicat

pe

Cota 5 la Belgia – Anglia minim două goluri! Avem o ofertă excelentă de la Unibet pentru acest meci, clienţii noi primind cota 5.00 pentru peste 1,5 goluri într-un meci care se anunţă plin de reuşite.

Cota 5 la Belgia – Anglia minim două goluri! Belgia a fost una dintre cele mai bune naţionale de la acest turneu final, însă în semifinale s-a împiedicat de Franţa, fiind învinsă la limită, scor 1-0. La general, jocul belgienilor a arătat mai bine, cu mai multe ocazii, însă mingea nu a vrut să intre în poartă. De această dată, meciul nu va mai fi tratat cu atâta seriozitate de jucători, deoarece durerea ratării finalei este foarte mare.

Click pe banner-ul de mai jos și beneficiezi de cota 5.00 pentru un gol marcat în meciul Belgia – Anglia.


Cota 5 la Belgia – Anglia minim două goluri! În Anglia drama este şi mai mare, toată ţara aşteptănd peste 40 de ani pentru a juca o nouă finală de Cupa Mondială şi pentru a obţine al doilea trofeu din istorie. Englezii au fost foarte aproape de această performanţă, însă croaţii au jucat mai bine în semifinale şi până la urmă i-au eliminat în prelungiri. Acum, englezii spun că şi locul trei este important, însă nu ne aşteptăm să îi vedem că îşi vor da viaţa pe teren pentru acest meci.

Cota 5 la Belgia – Anglia minim două goluri! Belgia şi Anglia s-au mai întâlnit o dată la acest turneu final, în faza grupelor, când belgienii s-au impus la limită, scor 1-0. Ca şi acum, meciul era fără miză, ambele naţionale fiind calificate atunci în faza următoare a competiţiei. Mai mult, englezii au jucat cu majoritatea rezervelor, la fel ca şi belgienii. Singura diferenţă faţă de atunci este că acum ne aşteptăm să vedem titularii, iar golurile vor apărea probabil mult mai repede. Partida începe la ora 17:00, ora României.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii