Urmareste-ne

Archive

Cotă Bombă 13.07.2018. Wimbledon câștigător

Publicat

pe

Cotă Bombă 13.07.2018. Vrei să îți încerci norocul și să mergi pe mâna unui singur pariu de cotă mare? Atunci avem o soluție interesantă pentru tine.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Djokovici – Nadal / 1-3 scor corect @ 5.20


Pentru Cota Bombă de azi, 13 iulie, mergem în zona tenisului și ajungem fix la turneul de la Wimbledon. Novak Djokovici și Rafa Nadal se luptă pentru un loc în semifinale, iar noi avem pentru voi o cotă extrem de îndrăzneață. Pentru a ne mări de peste cinci ori suma investită avem nevoie de-o victorie a lui Nadal. Și nu orice victorie pentru spaniol, ci un succes în care să-și adjudece trei seturi, evident, iar Djokovici să ia și el un set.

Cotă Bombă 13.07.2018

Djokovici și Nadal nu s-au mai întâlnit la Wimbledon din 2011, atunci când Djokovici reușea să câștige cu 3-1. Acum avem nevoie fix de același scor, numai că în favoarea lui Nadal. Spaniolul a tremurat bine cu Del Potro, dar nici Nole n-a avut chiar cea mai simplă misiune contra lui Nishikori. Dacă s-a recuperat bine după nebunia din sferturi, Nadal are prima șansă la calificarea în ultimul act de la Wimbledon.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii