Urmareste-ne

Archive

Cotă Bombă 14.07.2018. Finala mică. Profitul mare

Publicat

pe

Cotă Bombă 14.07.2018. Vrei să îți încerci norocul și să mergi pe mâna unui singur pariu de cotă mare? Atunci avem o soluție interesantă pentru tine.Primești 250 lei din partea Unibet dacă pierzi primul tău pariu! Activează oferta acum!

Belgia – Anglia / Lukaku marchează primul gol @ 5.40


Pentru Cota Bombă de azi, 14 iulie, mergem la Campionatul Mondial, acolo unde este programată finala mică. Partida dintre Belgia și Anglia are ca miză locul trei de la turneul final din Rusia. Chiar dacă ambele naționale își doreau să evolueze pentru marele trofeu, acum vor fi nevoite să se mulțumească doar cu lupta pentru ultimul loc al podiumului.

Cotă Bombă 14.07.2018

Belgia pornește cu prima șansă, iar jocul bun făcut cu Franța îndreptățește trupa lui Roberto Martinez să aiba statutul de favorită. Anglia a arătat rău cu Croația și va avea nevoie de un refresh puternic pentru a se impune. Hazard și compania vor avea mai mult inițiativa, iar noi considerăm că Belgia va fi echipa care va deschide scorul. Și cine să înscrie dacă nu Lukaku?! Cota pentru un asemenea scenariu este de 5.40, asta însemnând că o singură reușită ne-ar aduce aproape de șase ori mai mulți bani.


Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii