Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Pronosticuri fotbal Inter – Benevento Italia 24.02.2018

Sursa foto: Twitter Inter

Pronosticuri fotbal Inter – Benevento Italia 24.02.2018. Fanii milanezi au sâmbătă ocazia să se reîntâlnească începând cu ora 21:45 pe stadionul „Giuseppe Meazza”, care va găzdui meciul Inter- Benevento.



Pronosticuri fotbal Inter – Benevento Italia 24.02.2018

Inter este pe locul 5 in clasament, iar echipa oaspete se zbate în subsolul clasamentului fiind pe ultimul loc și reușind să acumuleze doar 10 puncte în 25 partide.

Echipa lui Roberto De Zerbi a pierdut ultimele 12 meciuri in deplasare dar a reușit să se impună acasă când au primit vizita celor de la Crotone. A fost o victorie binemeritată încheiată cu scorul de 3-2.  De cealaltă parte, Inter a întrerupt șirul de 6 meciuri fără înfrângere cu pierderea disputei jucate în deplasare cu Genoa. Chiar si așa, dacă vă gândiți la un pariu simplu de genul 1 sau 2 solist putem miza mai degrabă pe victoria lui Inter însă nimic nu este sigur in fotbal.


Inter – Benevento Sub 3,5 @ 1.50

Activează pariul gratuit de 300 RON de la eFortuna, cea mai serioasă agenție online licențiată în România


Pronosticuri fotbal Inter – Benevento Italia 24.02.2018

Având in vedere ca in ultimele meciuri ale celor de la Inter Milano s-au marcat cel mult 2 goluri, puteți merge și pe varianta „Under 2,5” sau chiar „Ambele echipe marchează și în meci se vor înscrie cel mult 2 goluri”.

Și acum, așa cum v-am obișnuit, este rândul ponturilor cu un grad mai mare de risc. Benevento, chiar dacă este outsider în acest meci ar putea totuși să scoată un egal având în vedere că Inter in ultimele meciuri nu a avut rezultate chiar atat de bune. Prin urmare va propunem pariul „La pauză sau la final va fi egal” sau dacă vreți să riscați chiar mai mult de atât, puteți merge pe un „X solist” la final.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate