Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Las Palmas – Barcelona Spania 01.03.2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Las Palmas – Barcelona Spania 01.03.2018. Miza este mare pentru jucatorii Las Palmas. Situată pe locul 17 in clasament cu doar 19 puncte cumulate in acest sezon, echipa din Gran Canaria se lupta pentru a scapa de retrogradare.Ponturi pariuri Las Palmas – Barcelona Spania 01.03.2018

O victorie acasă i-ar putea scăpa de ultimele 3 poziții din clasament. Dar o victorie împotriva celor de la Barca este greu de realizat și doar un foarte mare noroc v-ar putea aduce un caștig dintr-un pariu pe gazdă. O victorie a celor de la Las Palmas este greu de crezut mai ales că Barcelona a pierdut un singur meci în deplasare din ultimele 20 jucate și vine dupa un șir de 10 meciuri consecutive fără înfrângere. Aflată în topul clasamentului la o distanță considerabilă de 7 puncte față de locul 2, echipa Altentico Madrid, jucătorii Barcelonei nu vor ceda ușor și putem merge pe un pariu cu șanse mari de caștig: Barcelona conduce la pauză și la final.


 2 & Peste 1,5 la pauză @ 2.20

Activează pariul gratuit de 300 RON de la eFortuna, cea mai serioasă agenție online licențiată în România


Ponturi pariuri Las Palmas – Barcelona Spania 01.03.2018

Dacă vreți sa riscați mai mult, puteți miza și pe rezistenta celor de la Las Palmas , cel putin in prima repriză și să mergeți pe un pariu “egal la pauză”. Cu puțin noroc, aveți șanse să prindeți o cotă bună. Cum vă spuneam, un pariu 1 solist are șanse foarte mici, mai ales că echipa gazdă a ieșit învingătoare în doar 2 meciuri din ultimele 10 jucate, deși a avut ocazia să se impună în partide cu adversari mult mai slabi.

Cele 2 echipe s-au întalnit de 3 ori in anul 2017 și galacticii s-au impus de fiecare dată cu cel puțin 2 puncte diferență. Așa cum ne-am obișnuit, se marchează mult in meciurile Barcelonei așa că nu ignorați un pariu “Over 2.5 goluri”. Puteți încheia seara cu un profit frumos.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii