Urmareste-ne

Ponturi Pariuri

Ponturi pariuri Lazio – FCSB Europa League 22.02.2018

harlem gnohere, fcsb
harlem gnohere, fcsb

Ponturi pariuri Lazio – FCSB Europa League 22.02.2018. Probabil cea mai așteptată partidă a serii, partida dintre Lazio Roma și FCSB vă va trezi un interes uriaș.



Ponturi pariuri Lazio – FCSB Europa League 22.02.2018

Meciul tur a fost câștigat de către jucătorii conduși de pe bancă de Nicolae Dică și putem afirma că a fost o surpriză pentru mulți dintre pariori. Ne așteptam ca cel puțin Lazio să înscrie măcar un gol. Oricum, credem că lucrurile se vor schimba în meciul retur deoarece Lazio e condamnată să câștige dacă vrea să meargă mai departe in competiție. Pe teren propriu, echipa condusă de Inzaghi are nu mai puțin de 6 victorii în ultimele 7 meciuri și, mai mult, a primit doar 4 goluri în toate aceste partide.


Lazio – FCSB GG @ 2.35

Activează pariul gratuit de 300 RON de la eFortuna, cea mai serioasă agenție online licențiată în România


Ponturi pariuri Lazio – FCSB Europa League 22.02.2018

FCSB nu stă rău în meciurile jucate în deplasare, reușind să marcheze în ultimele 5 astfel de partide. Un avantaj al jucătorilor lui Dică este acela că vin extrem de motivați după meciul cu Dinamo, unde au reușit să marcheze 2 goluri în 5 minute și să egaleze marea rivală când nimeni nu se mai aștepta. Acestea fiind spuse, considerăm că un pariu demn de luat în seamă ar fi „Ambele echipe înscriu”.

Un egal la pauză este de asemenea plauzibil, deoarece ambele echipe credem că vor juca prudent la început, mai ales Lazio, pentru care primirea unui gol foarte devreme ar reprezenta un handicap major în remontarea calificării. Un pariu curajos, pe care îl puteți încerca la această partidă este “Scor exact la pauza 0:0”. X pauza/1 final este de asemenea un pont ce vă poate rotunji veniturile, dacă aveți si puțin noroc desigur.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Agenții autorizate