Urmareste-ne

Archive

Pariuri online la eFortuna fara card bancar. Depui si retragi bani prin agentie

Publicat

pe

Pariuri online la eFortuna fara card bancar. Este una dintre putinele agentii licentiate in Romania care le ofera clientilor aceasta posibilitate. Fie ca nu ai incredere in tranzactiile pe internet ori pur si simplu nu detii un card bancar la momentul actual, eFortuna iti permite sa pariezi online fara niciun fel de problema.

De ce sa pariezi online la eFortuna

  • Nu ai nevoie de card bancar. Poti depune si retrage bani prin orice agentie
  • Depunerea si retragerea minima este de numai 10 RON
  • Ai mai multe cote si mai multe meciuri decat in oferta din agentii
  • Poti paria de oriunde: calculator, laptop, mobil, tableta. In orice moment!

cashpoint-240x240

Clientii care aleg sa joace online pe platforma eFortuna.ro depunand bani prin agentiile terestre, sunt avantajati de faptul ca retragerile se fac extrem de rapid, prin aceeasi metoda.

Primul pas: crearea unui cont gratuit

Pentru a putea paria online la eFortuna, trebuie sa-ti deschizi mai intai un cont AICI. Totul este gratuit, iar procedura de inregistrare nu ar trebui sa-ti ia mai mult de cinci minute. Ti se vor cere aceleasi informatii ca in cazul oricarei alte agentii: nume, prenume, adresa, CNP si alte detalii specifice. eFortuna a primit licenta definitiva in Romania pe urmatorii zece ani (L1160665W000326), astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji in privinta informatiilor oferite. Totul se desfasoara in mod legal, sub monitorizarea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc.

Cum depui bani prin agentiile eFortuna

Dupa ce ti-ai deschis un cont online, mergi in oricare agentie terestra eFortuna doresti si prezinta-i operatorului buletinul tau impreuna cu username-ul ales pe platforma online (vezi primul pas). Asta este tot! Operatorul iti va confirma existenta contului online creat de tine la primul pas, iar tu ii poti achita suma pe care doresti sa o depui. Depunerea minima este de numai 10 RON, iar depunerea maxima de 30.000 RON. Contul tau va fi creditat automat de catre operator cu suma dorita, iar cand te vei intoarce acasa poti paria deja online. Atentie! Doar titularul contului poate depune bani. Spre exemplu, daca vrei sa depui o suma de bani in contul unui prieten, nu o vei putea face.

Cum retragi bani prin agentiile eFortuna

Pentru a putea retrage bani direct prin agentiile eFortuna, trebuie sa ai la activ cel putin o depunere prin aceasta metoda. Procedura este la fel de simpla si rapida. In momentul cand te-ai hotarat sa retragi o anumita suma de bani din contul tau online, cauta la optiunile contului metoda de rezervare a retragerii. Mentioneaza suma pe care doresti sa o retragi si agentia de unde vrei sa-ti primesti banii, iar eFortuna iti va trimite pe mail un cod de rezervare impreuna cu data la care poti veni sa-ti ridici banii (de obicei, urmatoarea zi). Prezinta-te cu el la agentia aleasa de tine initial, iar operatorul iti va oferi castigul aferent.

Ce trebuie sa mai stii

eFortuna le ofera noilor clienti sansa unui pariu fara risc de pana la 300 RON, indiferent de metoda de depunere aleasa. Exemplu: depui 80 RON si ii pariezi pe orice cota sau bilet doresti. Daca vei castiga, primesti toti banii cuveniti. Daca vei pierde, eFortuna iti pune la loc in cont cei 80 RON mizati sub forma de bonus. Practic, ai o noua sansa de castig.

Este una dintre cele mai avantajoase oferte de bun venit, cu ajutorul careia poti castiga o suma consistenta inca din start, tinand cont de lipsa riscurilor pe care le implica.

betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Aboneaza-te!

Fields marked with (*) are required

Promotii