Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Belgia – Anglia finala mică a Cupei Mondiale 2018

Publicat

pe

Ponturi pariuri Belgia – Anglia finala mică a Cupei Mondiale 2018. Belgia și Anglia se întâlnesc pentru a doua oară la acest turneu final. După întâlnirea din faza grupelor, câștigată de „Dracii roșii”, cele două selecționate se înfruntă și în finala mică.OFERTĂ EXCLUSIVĂ: Înregistrează-te aici la eFortuna și activezi pariul gratuit de 400 lei pentru Cupa Mondială!

vreau400ron

Belgia – Anglia 1 @ 2.20


Ponturi pariuri Belgia – Anglia finala mică a Cupei Mondiale 2018. Belgia și Anglia au fost protagonistele unui meci atipic în grupa G a competiției. Victorioase în primele două runde, cele două echipei s-au întâlnit într-un meci la finalul căreia câștigătoarea și implicit a grupei avea să meargă pe partea mai grea de tablou, unde se aflau deja echipe precum Portugalia, Uruguay, Brazilia, Franța sau Argentina, în timp ce ocupanta locului avea, teoretic, o misiune mai ușoară în fazele superioare. Ambii selecționeri au trimis mai multe rezerve în teren, iar în cele din urmă belgienii s-au impus cu 1-0, printr-un gol minunat reușit de Adnan Januzaj.

Ponturi pariuri Belgia – Anglia finala mică a Cupei Mondiale 2018

Apoi, Belgia a trecut cu 3-2 de Japonia, după ce niponii aveau 2-0 în minutul 69, pentru ca mai apoi să învingă și Brazilia, 2-1 în sferturi. Nu i-a mai mers, însă, și cu Franța, scor 0-1, și astfel a ajuns să joace pentru bronz. Nici Anglia n-a ajuns fără emoții în semifinale, deși adversarii n-au fost pe măsura celor ai Belgiei. Naționala „Celor Trei Lei” a trecut la penaltiuri de Columbia, după 1-1 în timpul regulamentar, apoi cu 2-0 de Suedia, ca să se oprească în semifinale, scor 1-2 în fața Croației. Per total, Belgia a arătat mai bine la această Cupă Mondială și a dat senzația că merita mai mult. Prin urmare, vă recomandăm să mizați pe Belgia.

Meciul de la Sankt Petersburg va consemna cea de-a patra întâlnire directă dintre Belgia și Anglia, la Cupa Mondială. Pe lângă înfruntarea din faza grupelor, Belgia și Anglia s-au mai întâlnit în 1954, meci încheiat la egalitate, scor 4-4, și în optimile de finală ale ediției din 1990, atunci când englezii au câștigat cu 1-0, în extra time.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii