Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Spania – Tunisia Amical 09.06.2018

Ponturi pariuri Spania – Tunisia Amical 09.06.2018. Ibericii vor să pună iar mâna pe un trofeu cu naţională, iar pentru acest lucru trebuie să fie pregătiţi.Ponturi pariuri Spania – Tunisia Amical 09.06.2018

Spania este una dintre favoritele la câştigarea trofeului, iar acest lucru se vede din modul în care se pregăteşte. A ales două amicale puternice, cu echipe care vor participa la turneul final, iar antrenorul testează toate variantele posibile de jucători. În primul meci amical disputat în această lună, Spania a făcut egal cu Elveţia, iar acum are examen cu o echipă cu un stil de joc diferit faţă de europeni.

Pariază gratuit pontul nostru: 1 @ 1.31


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


De partea cealaltă, Tunisia pare hotărâtă să impresioneze în meciurile amicale, reuşind până acum două rezultate foarte bune în pregătire. A fost egalul cu Portugalia 2-2, pentru ca apoi să vină un meci terminat tot indecis cu Turcia, scor 1-1. Urmează cel mai greu adversar din pregătire, Spania, în care tunisienii speră să scoată iar, măcar un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri Spania – Tunisia Amical 09.06.2018

Spania şi Tunisia s-au întâlnit o singură dată în istorie, chiar la un Campionat Mondial, în 2006. Atunci, ibericii au controlat jocul şi s-au impus la finalul celor 90 de minute cu 3-1, aşa că ne aşteptăm acum să vedem din nou o partidă dominată de europeni. Recomandăm să pariaţi totuşi cu atenţie, deoarece este un meci amical.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii