Urmareste-ne

Archive

Ponturi plătite. Cine cunoaște, de fapt, meciurile aranjate

Publicat

pe

Englezii le spun paid picks. Noi, românii, le cunoaștem drept ponturi plătite. În orice caz, sunt de trei feluri: unii îți propun meciuri aranjate (de obicei pauză/final), alții au formule matematice câștigătoare, iar ultimii pur și simplu îți vor oferi analiza amănunțită a meciului.

Dacă pentru ultimele două categorii există limita bunului simț, categoria celor care vor bani pentru a-ți oferi meciuri aranjate nu ține cont de nicio barieră morală. Pentru a te convinge dacă aceștia chiar cunosc meciurile aranjate, ar trebui să te întrebi:

Dacă o persoană ar cunoaște meciurile aranjate, așa cum pretinde, ar mai sta pe Facebook să se bucure la 5 euro de la altcineva? 

Practic, este un lucru ilegal, pentru care ești pasibil de închisoare. De ce ai vrea să-ți riști libertatea lăudându-te pe o rețea de socializare, când poți paria chiar tu liniștit sute sau chiar mii de euro pe acel meci?  Nu spunem că nu există meciuri aranjate, dar acestea sunt cunoscute în cercuri restrânse, nu de „liceenii pauză-final” de pe Facebook și Instagram.

Cei cu formulele matematice sunt ușor de combătut.

Dacă există formule matematice pentru a câștiga la pariuri, de ce vedem chiar și șapte agenții pe o singură stradă?

O metodă clasică este aceea de a paria săptămânal X pe meciurile aceleiași echipe, iar când pierzi să dublezi suma jucată precedenta oară. Pare un sistem profitabil. Ce te faci însă când acea echipă are opt meciuri la rând fără egal și tu ai  pornit de la 2 lei? La al 9-lea meci trebuie să joci 1014 lei, în condițiile în care ai pierdut deja în precedentele opt săptămâni 1022 de lei. Nu prea ai banii aceștia, nu? În plus, toate casele de pariuri au limitări în funcție de tipurile de pariuri efectuate.

În cazul celei de-a treia categorii lucrurile stau astfel:

De ce i-aș oferi cuiva 100 de euro pe lună ca să-mi spună că Aguero e accidentat la Man City?

Toate informațiile pe care ți le vor oferi le poți afla și singur. Să spunem că, în plus, îți oferă ponturi cu o rată de câștig mai mare decât cele pe care le joci tu de obicei. Dar nu uita că ai plătit deja 100 de euro, acum trebuie să mai pui alți 100 de euro ca să-ți scoți un profit decent. Sunt aproape 1000 de lei într-o lună pe care îi dai, în speranța că vei lua ceva ce nimeni nu-ți poate garanta.

Sfatul nostru: uită de experți, meciuri aranjate și formule matematice! Privește pariurile drept un hobby, informează-te de fiecare dată înainte de-ați face biletul și joacă ce simți.

betmag.ro îți va oferi întotdeauna, gratuit, informații utile și ponturi însoțite de argumente din respect pentru o pasiune comună.

Sursă foto: pressebox.com

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. kj0r

    noiembrie 13, 2015 la 8:27 am

    Adevarat, problema e ca multi sunt avizi dupa castiguri rapide.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Aboneaza-te!

Fields marked with (*) are required

Promotii

error: Content is protected !!