Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Sepsi – Poli Timișoara România 15.05.2018

Publicat

pe

Eugen Neagoe

Ponturi pariuri Sepsi – Poli Timișoara România 15.05.2018. Lupta pentru salvarea de la retrogradare rămâne în continuare deschisă.Ponturi pariuri Sepsi – Poli Timișoara România 15.05.2018

Sepsi este pe locul trei în play-out cu 26 de puncte și au un golaveraj total de 15-11. Echipa gazdă vine după trei etape pline de rezultate surprinzătoare, au bătut pe Dinamo acasă cu doi la zero, au pierdut cu Chiajna acasă zero la doi și au câștigat la Voluntari cu doi la unu. În meciurile de pe teren propriu au reușit două victorii și un rezultat de egalitate, din patru etape disputate și au un golaveraj total de 6-5. În partidele disputate de Sepsi se marchează o medie de 2,9 goluri per meci. Timișoara este pe locul șapte în play-out cu 22 de puncte și au un golaveraj total de 8-10.

Pariază gratuit pontul nostru: peste 2,5 goluri @ 2.15


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


În ultimele patru etape au avut o evoluție oscilantă, două victorii și două înfrângeri. În meciurile din deplasare au un egal și trei înfrângeri, cu un golaveraj total de 1-4. În meciurile disputate de Timișoara se marchează o medie de două goluri per meci, iar în total au șapte partide unde rezultatul a fost de sub 2,5 goluri în meci. Despre Sepsi doar de bine, este o echipă extrem de constantă în joc dar și în rezultate, pe teren propriu au o singură sincopă cu cei de la Chiajna, își crează multe ocazii de gol în timpul meciurilor, iar pe teren propriu nu par să aibă mari probleme cu echipele de talia lor sau cu cele sub nivelul lor.

Ponturi pariuri Sepsi – Poli Timișoara România 15.05.2018

Timișoara este o echipă ce se află într-o continuă letargie de la intrarea în Liga 1, se zbat mereu până în ultima etapă să se salveze, au mari probleme cu banii, au probleme de identitate pentru că marea majoritate a suporterilor din oraș nu susțin această echipă, iar acum l-au numit pe Neaga antrenor, un fost bun jucător dar care încă nu a făcut nimic ca antrenor.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii