Urmareste-ne

Archive

SuperCota Zilei 24 martie 2018. Solistul de sâmbătă

Publicat

pe

SuperCota Zilei 24 martie 2018. Am analizat pentru voi meciul Luton vs Barnet, sperăm ca rezultatul să vină fără mari emoții.

SuperCota Zilei 24 martie 2018. Luton – Barnet

Luton este pe locul doi în clasamentul Ligii a patra din Anglia cu 71 de puncte și un golaveraj de 79-40. Gazdele sunt într-o ușoară pierdere de turație în ultimele cinci etape, bilanțul nefiind demn de o candidată la promovare cu patru rezultate de egalitate și o înfrângere. La lucruri positive după aceste partied trecem faptul că Luton a marcat de fiecare dată în aceste jocuri. Pe teren propriu au reușit 13 victorii și două rezultate de egalitate în 19 etape disputate și au un golaveraj total de 52-21. Forma din ultimele cinci jocuri de pe teren propriu este una oscilantă, două victorii, un egal și două înfrângeri.


DG1 1r1+ @ 1,60

Pariu gratuit de 250 RON la Superbet, agenția numărul 1 în România. Activează-l și bucură-te de cele mai mari cote


SuperCota Zilei 24 martie 2018. În ultimul joc de acasă au pierdut în fața liderului campionatului cu scorul de 1-2. Collins și Hylton sunt golgeterii echipei cu 32 de goluri marcate împreună. De partea cealaltă Barnet este ultima clasată cu 30 de puncte și un golaveraj de 34-56. Oaspeții sunt la șapte puncte de primul loc ce se salvează, dar forma de moment face ca acest lucru să pară mai degrabă o utopie, Barnet având trei înfrângeri, un egal și o victorie în ultimele cinci etape. Pe teren străin au reușit trei victorii și trei rezultate de egalitate în 19 etape disputate, cu un golaveraj total de 18-32.

SuperCota Zilei 24 martie 2018. În meciul tur s-a impus destul de surprinzător Barnet cu scorul de 1-0, dar atunci abia începuse campionatul. În cele cinci jocuri directe cu Luton gazdă, oaspeții au marcat în patru din aceste partide, dar au pierdut de fiecare dată, iar gazdele au o medie de peste două goluri pe meci. Pontul nostrum pentru super cota zilei de astăzi este, echipa gazdă marchează peste 0,5 goluri în prima repriză la o cotă de 1,60.


betmag.ro iti multumeste pentru timpul acordat si iti ureaza o zi inspirata!

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii