Urmareste-ne

Archive

Totul despre eSports, fenomenul care ia cu asalt si industria pariurilor

Publicat

pe

Sporturi electronice (prescurtat eSports) este termenul care defineste actiunea de a practica la un nivel competitional si profesionist jocuri pe calculator. betmag.ro iti prezinta in continuare toate detaliile despre fenomenul care ia cu asalt si industria pariurilor la nivel global. 

# Este sportul cu cea mai rapida crestere din intreaga lume. Peste 36 de milioane au urmarit finala Cupei Mondiale League of Legends In 2015, mai multi decat finala NBA disputata in acelasi an, la nivel global.

# De altfel, League of Legends este cel mai popular joc eSports din intreaga lume, cu 67 de milioane de jucatori activi lunar. Numarul jucatorilor romani se apropie de un milion.

# Cele mai populare jocuri: League of Legends / Counter Strike: Global Offensive / DOTA 2 / Starcraft 2 / Call Of Duty / Smite / Heroes of the Storm / Hearthstone / World of Tanks

TOT MAI APROAPE DE JOCURILE OLIMPICE

# Cel putin 500.000 de oameni urmaresc In orice moment competitiile de tip eSports pe platforma video online Twitch.tv, fondata In 2011 si care apartine de Amazon.com. Numarul telespectatorilor urca la ordinul zecilor de milioane In timpul competitiilor impotante.

VEZI AICI OFERTA BETANO PENTRU E-SPORTS! 

# Pe 27.01.2015, Asociatia Coreeana de Sporturi Electronice a reusit sa convinga Comitetul Olimpic Coreean sa accepte sporturile electronice ca disciplina olimpica de nivelul doi, alaturi de sporturile motorizate, sah si polo. Sunt sanse ca la JO din 2020, programate in Tokyo, sporturile electronice sa fie incluse de CIO pe lista disciplinelor sportive eligibile.

# Totodata, Federatia Internationala eSports (fondata In 2008) a incheiat un parteneriat cu Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism (IAAF) si se afla In negocieri pentru a deveni membru Sport Accord.

E-SPORTS SI INDUSTRIA PARIURILOR

# Pinnacle Sports (nelicentiata in Romania), in 2010, a fost prima casa de pariuri care a oferit cote pentru astfel de evenimente. Incasarile s-au dublat de la an la an, in decembrie 2014 fiind atinsa borna de un milion de pariuri efectuate pe aceste competitii. 

# Multe alte case de pariuri online au introdus apoi in oferta lor eSports, avand optiuni de pariere nu doar pentru rezultatul final, dar si pentru evenimente specifice petrecute in timpul jocurilor, cu variante imprumutate din sporturile clasice (over/under, handicapuri).

IN CONTINUA CRESTERE

# In 2015 au fost efectuate pariuri online In valoare de 315 milioane de dolari pe sporturile virtuale, cu 65 de milioane de dolari mai mult decat predictiile initiale ale specialistilor.

# Conform unui raport publicat de Eilers Research, companie de cercetare din industria jocurilor de noroc, suma totala a pariurilor efectuate pe eSports ar urma sa depaseasca 23 de miliarde de dolari In 2020 (inclusiv jocuri de tip Fantasy Sports)

# In Romania, cele mai importante platforme online de informare sunt Electronic Sports League, Professional Gamers League si Arena Cyber League. 

Sursa foto: iqglobal.intel.com

PARIAZA PE E-SPORTS LA BETANO! AI 200 RON BONUS!


Oferta pe care toti romanii si-o doreau este din nou disponibila! Betano (D 3311/18.12.2015) a intrat in forta pe piata pariurilor din tara noastra si tinteste sa devina numarul 1 in scurt timp. Primul pas? Cel mai simplu, rapid si eficient bonus din industrie!

Prima ta depunere e recompensata automat cu un bonus de 100%. Ex: depui 80 RON, Betano iti crediteaza automat contul cu 80 RON. Suma totala trebuie rulata de cinci ori in 90 de zile, pe cote minime de 1.65! Doar atat!

Oferta Betano cuprinde si e-sports, cotele fiind extrem de atragatoare pentru fiecare duel de la competitiile importante de League of Legends, Call of Duty, DOTA 2 sau Counter-Strike.

Checkmark1. Deschide AICI un cont in doar doua minute
2. Depune intre 20 RON si 200 RON
3. Felicitari! Ai primit bonusul de 100%! 

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Aboneaza-te!

Fields marked with (*) are required

Promotii