Urmareste-ne

Archive

Ponturi pariuri Aston Villa – Middlesbrough Anglia 15.05.2018

Publicat

pe

villa

Ponturi pariuri Aston Villa – Middlesbrough Anglia 15.05.2018. Manșa a doua a semifinalei barajului pentru promovarea în Premier League.Ponturi pariuri Aston Villa – Middlesbrough Anglia 15.05.2018

În tur s-a impus Aston Villa cu scorul de unu la zero. Gazdele de astăzi au terminat campionatul pe locul patru cu 83 de puncte și au avut un golaveraj total de 72-42. În ultimele două etape de campionat au avut un egal și o înfrângere. În partidele de pe teren propriu din sezonul regular au reușit 14 victorii și șapte rezultate de egalitate, după 23 de etape disputate și au avut un golaveraj total de 42-19. În partidele disputate de Villa s-a marcat o medie de 2,5 goluri per meci, iar în total au avut 22 de partide unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci.

Pariază gratuit pontul nostru: ambele marchează @ 2.00


Deschide AICI un cont rapid și legal la eFortuna

  Depune și pariază între 25 lei și 300 lei pe acest pont

Dacă îl pierdem, primești toți banii înapoi


În jocurile disputate de Aston Villa pe tern propriu se marchează o medie de 2,7 goluri per meci. Boro a terminat campionatul pe locul cinci cu 76 de puncte și au avut un golaveraj total de 67-45. Au avut un final de sezon aproape perfect, reușind trei victorii și un rezultat de egalitate în ultimele patru etape. În jocurile disputate de Boro în deplasare au reușit opt victorii și șapte rezultate de egalitate, din 23 de etape disputate și au avut un golaveraj total de 34-28.

Ponturi pariuri Aston Villa – Middlesbrough Anglia 15.05.2018

În jocurile disputate de Boro se marchează o medie de 2,4 goluri per meci, iar în toatl au 23 de partide unde rezultatul a fost de peste 2,5 goluri în meci. În Championship s-a terminat zero la zero partida disputată pe terenul celor de la Aston Villa. Partida tur a fost dominată complet de cei de la Boro, dar experiența jucătorilor lui Villa a făcut diferența. Boro a avut 16 ocazii de gol, două șuturi pe poartă și zece pe lângă poartă, în timp ce Villa a avut 11 ocazii de gol, patru șuturi pe poartă și doar trei șuturi pe lângă poartă.


Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

betmag.ro îți mulțumește pentru timpul acordat și îți urează o zi inspirată

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii