Urmareste-ne

Archive

1.800 RON Bonus de Bun Venit la MaxBet!

1.800 RON Bonus de Bun Venit la MaxBet! La MaxBet poți beneficia ACUM de cel mai mare BONUS pentru prima depunere! Dacă alegi să depui mai mult de 50 RON vei primi un BONUS de 200% de până la 1.800 RON pentru prima depunere.

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia BONUSULUI de 1.800 RON

1.800 RON Bonus de Bun Venit la MaxBet! Pentru a intra în posesia BONUSULUI de Bun Venit în valoare de până la 1.800 RON, trebuie să faci următorii pași:
1. Depune cel puțin 50 RON folosind codul Bonus MAXBET200;
2. Pentru a putea retrage orice sumă de bani, trebuie să îndeplinești cerința de rulaj, de 30 de ori bonusul plus depunerea, pentru orice bonus;
3. Jocurile de genul Blackjack și Ruletă au un procentaj diferit în vederea îndeplinirii cerinței de rulaj;

1.800 RON Bonus de Bun Venit la MaxBet! Acest bonus este disponibil pentru rulaj timp de 30 de zile. Orice sumă bonus și câștigurile generate disponibile la momentul expirării bonusului vor fi retrase din cont. Suma maximă ce poate fi retrasă în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 5.000 RON.
1.800 RON Bonus de Bun Venit la MaxBet! Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 80 RON. Orice sumă pariată mai mare de aceste sume nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea rulajului.

În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit doar în acestă secțiune. În caz contrar, se poate anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Agenții autorizate