Urmareste-ne

Archive

10 ponturi pariuri din Champions League. Cotele cu care facem cel mai uşor profit

Cele mai tari 10 ponturi pariuri ale zilei din Champions League sunt propunerea Betmag în cadrul acestui material. Două dintre ele se referă la golurile marcate de doi dintre cei mai buni jucători din lume. Robert Lewandovski şi Kun Aguero pot să aducă profit pentru pariori.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

8 ponturi pariuri din Champions League

Toate cele opt partide ale zilei de marţi din Chmapions League sunt: Atalanta – Şahtar, Real Madrid – Club Brugge, Steaua Roșie – Olympiacos , Galatasaray – PSG, Juventus – Bayer Leverkusen, Lokomotiv Moscova – Atletico Madrid, Manchester City – Dinamo Zagreb, Tottenham – Bayern. Am ales opt ponturi pariuri, câte unul pentru fiecare, care pot să aducă profit celor care doresc să le parieze. Plus încă două speciale pe care le veţi regăşi mai jos.

  • 1,60 este cota pentru ambele marchează la Atalanta – Şahtar
  • 1,75 este cota pentru 1/1 la Steaua Roșie – Olympiacos
  • 1,75 este cota pentru ambele marchează la PSV – Sporting
  • 1,53 este cota pentru 1 la Galatasaray – PSG
  • 1.55 este cota pentru 1 solist la Juventus – Bayer Leverkusen
  • 2.08 este cota pentru ambele marchează la Lokomotiv Moscova – Atletico
  • 1.70 este cota pentru nu marchează ambele la City – Dinamo Zagreb
  • 1,60 este cota pentru peste 2,5 goluri la Tottenham – Bayern

+ alte 2 pronosticuri speciale din Champions League

Cele două pronosticuri speciale despre care vă vorbeam sunt pe golurile marcate de doi dintre cei mai buni jucători din lume. Robert Lewandovski pentru Bayern Munchen şi Sergio Aguero pentru Manchester City. Polonezul se află într-o formă foarte bună, a marcat deja în primul meci din Liga Campionilor din acest sezon şi are zece goluri în şase etape în Bundesliga. Kun Aguero nu a jucat în prima rundă, la partida cu Şahtar, şi e aşteptat să fie titularizat acum de Guardiola. A marcat opt goluri în şapte etape în Premier League, iar cu Dinamo Zagreb misiunea pare şi mai uşoară. Echipa croată este mult sub nivelul lui City.

  • 1,90 este cota pentru ca Lewandovski să dea gol oricând
  • 2,95 este cota pentru Aguero să marcheze minim două goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii