Urmareste-ne

Archive

10 ponturi pariuri din Champions League pentru marţi şi miercuri

Betmag.ro vă oferă cele mai interesante 10 ponturi pariuri din Champions League pentru marţi şi miercuri. Grupele noii ediţii a Ligii Campionilor debutează pe 17 şi 18 septembrie cu patru meciuri de foc. Dortmund – Barcelona, Napoli – Liverpool, Atletico Madrid – Juventus şi PSG – Real Madrid sunt derby-urile primei etape. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

10 ponturi pariuri din Champions League

Champions League începe cum nu se poate mai bine pentru pariori, încă din prima etapă a grupelor avem 4 dueluri de foc. Barcelona, cu Leo Messi în lot pentru prima dată în acest sezon, merge la Dortmund, Liverpool caută răzbunare în deplasarea de la Napoli, Atletico Madrid o întâlneşte pe Juventus, cea care a eliminat-o în sferturi sezonul precedent, în timp ce PSG speră să dea lovitura cu Real Marid, pe teren propriu. Iată cele mai interesante pronosticuri fotbal pentru aceste 4 meciuri vedetă:

  • 1,38 este cota pentru X2, la Dortmund + Barcelona 
  • 1,43 este cota pentru X2, la Napoli – Liverpool
  • 1,55 este cota pentru under 2,5 goluri, la Atletico Madrid – Juventus
  • 1,81 este cota pentru over 1,5 goluri gazde, la PSG – Real Madrid

+ alte 6 ponturi din Champios League

Pe lângă cele 4 ponturi pariuri din Champions League pentru marţi şi miercuri de mai sus, mai avem altele 6, oferta pentru pariori fiind destul de bogată. Cel mai dezechilibrat meci al etapei este Bayern – Steaua Roşie Belgrad, partidă în care nemţii nu ar trebui să aibă vreo emoţie. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este extrem de mare. La fel cum ar trebui să fie şi la Olympiacos – Tottenham, unde englezii ar trebui să se impună fără probleme. În schimb, Manchester City va avea o deplasare grea în Ucraina, cu Şhatior, mai ales că cetăţenii lui Guardiola au dovedit că au mari probleme în apărare în ultima etapă de Premier League, pierzând la Norwich cu 2-3.

  • 1,30 este cota pentru 1/1, la Bayern – Steaua Roşie
  • 1,22 este cota pentru over 0,5 goluri a doua repriză, la Olympiacos – Tottenham
  • 1,53 este cota pentru over 2,5 goluri, la Şhatior – City
  • 1,96 este cota pentru over 2,5 goluri, la Brugges – Galatasary
  • 1,56 este cota pentru ambele marchează, la Salzburg – Genk
  • 1,57 este cota pentru ambele marchează, la Benfica – Leipzig

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare