Urmareste-ne

Archive

10 ponturi pentru Insulele Feroe – România. Profitul e garantat!

10 ponturi pentru Feroe - România

10 ponturi pentru Insulele Feroe – România, cel mai tare meci al serii pentru români. Dacă obține o victorie, România speră în continuare la EURO 2020. Partida începe la ora 19:00, ora României.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul de bază pentru Insulele Feroe – România

Feroezii sunt aproape de o performanță negativă foarte dureroasă. După șase etape disputate din preliminariile pentru EURO 2020, nu au reușit să obțină niciun punct. Nici măcar impotriva Maltei, o naționale care se presupune că este mai slabă din punct de vedere valoric. În primele trei meciuri, au reușit să înscrie câte un gol: unul cu Malta, unul cu România și unul cu Spania. De atunci, nu au mai făcut nici acest lucru și au pierdut la 0 ultimele jocuri. Acum, primesc vizita României și sperăm să țină forma proastă în care se află de la începutul calificărilor.

+ încă 9 ponturi ușoare pentru Insulele Feroe – România

De partea cealaltă, România speră. Deși nu convinge cu fotbalul jucat, naționala lui Contra are în continuare șanse la calificare. Este pe locul doi în grupă, cu 10 puncte, la unul singur de Suedia. Până acum, România a pierdut cu Spania și Suedia și a câștigat cu Malta de două ori, cu Feroe o dată și a făcut un egal cu Norvegia. Victoria în această seară este obligatorie, mai ales că urmează apoi meciurile grele.

  • 1,25 este cota pentru minimum două goluri în meci
  • 1,80 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 2,25 este cota pentru ambele marchează
  • 2,67 este cota pentru ambele marchează și peste 2,5 goluri
  • 1,81 este cota pentru 2 pauză / 2 final
  • 1,45 este cota pentru România – peste 1,5 goluri
  • 1,30 este cota pentru minimum un gol înscris în prima repriză
  • 2,50 este cota pentru un gol marcat de Ianis Hagi
  • 1,51 este cota pentru sub 10,5 cornere în meci

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii