Urmareste-ne

MaxBet Casino

100 de Rotiri Gratuite în weekend la Maxbet

100 de Rotiri Gratuite în weekend
100 de Rotiri Gratuite în weekend la Maxbet

Știai că cele mai mari câștiguri au loc de cele mai multe ori în weekend? Crește-ți șansele de câștig în fiecare zi de Sâmbătă și Duminică cu 100 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. Activează zilnic Oferta de Weekend folosind codul de mai jos la următoarea depunere și revendică-ți bonusul. Distracția e în toi, câștigurile pe măsură! Joacă acum!

IA ACUM BONUSUL DE 1800 RON DE LA MAXBET

Cum activez bonusul 100 de Rotiri Gratuite în weekend?

Primul pas este să depui minimum 100 de lei în contul tău de jucător. Nu ai unul deja, BETMAG te ajută să îţi faci cont rapid. Dă click aici şi urmează paşii. Ai şi bonus de bun venit de până la 1800 de lei.

După ce ai depus 100 de lei, introdu codul ROTIRI100.

Tot ce trebuie să ştii despre 100 de Rotiri Gratuite în weekend

 1. Pentru a beneficia de un bonus care constă în 100 Rotiri Gratuite , clienții trebuie să depună minim 100 RON sau 20 EURO și să introducă Codul Bonus: ROTIRI100
 2. Depunerile trebuiesc efectuate Sâmbătă între orele 00:00 – 23:59  și Duminică între orele 00:00 – 23:59 (GMT +3); promoția poate fi revendicată zilnic, o dată.
 3. Rotirile Gratuite au următoarele condiții:
  • Pot fi folosite doar la jocul Burning Hot, câștigurile generate de Rotirile Gratuite fiind disponibile la sloturile din secțiunea Cazino, excepție făcând jocul Aviator (Spribe).
  • Câștigurile rezultate din rotiri au o cerință de rulaj de 40 de ori a sumei câștigate înainte de a putea fi retrase, în termen de maximum 7 zile; La sfârșitul acestei perioade, bonusul și câștigurile din bonus vor fi retrase din balanța jucătorului în cazul în care condițiile de rulaj nu au fost îndeplinite;
  • Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma pariată nu poate fi mai mare de 25 RON (5 EURO). Orice pariuri mai mari decât aceste sume nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea rulajului;
  • Suma maximă care poate fi revendicată din acest bonus este 1.000 RON (200 EURO). Orice câștiguri ce vor depăși aceste sume vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului. Bonusurile NU sunt disponibile în cazul în care o tranzacție de retragere este în așteptare.
 1. Această promoție este disponibilă doar în secțiunea Cazino și nu este disponibilă pentru clienții noi, care fac prima depunere.
 2. În situația în care un jucător activează un bonus care este disponibil doar în secțiunea Cazino, suma depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit doar în acestă secțiune. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a anula bonusul și eventualele câștiguri obținute din acesta.
 3. Se aplică Termenii și Condițiile Generale ale bonusurilor. Pentru Termenii și Condițiile Generale apasă aici.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

IA BONUSUL DE 1800 DE LEI DE LA MAXBET

Agenții autorizate