Urmareste-ne

Betano

111 lei Pariu Gratuit pe Cupa României, flash-promo de la Betano

111 lei Pariu Gratuit pe Cupa României, flash-promo de la Betano

111 lei Pariu Gratuit pe Cupa României, flash-promo de la Betano! Ce bine sună. Dacă nu ai deja cont la Betano (deşi nu înţelegem de ce nu ţi-ai făcut până acum), ai un motiv în plus să-ţi creezi unul. Oferta e limitată în timp, aşa că nu o rata!

111 lei Pariu Gratuit pe Cupa României, până vineri

Promoţia de la Betano, sponsorul oficial al Cupei României, este cât se poate de simplă. Şi ca să fie şi mai uşor, am pus mai jos toate informaţiile de care ai nevoie.

Ce câştigi?

Cum câştigi?

  1. Înregistrează un cont nou pe platforma ro.betano.com și introdu codul bonus CUPA111 în pasul 3 din procesul de înregistrare
  2. Validează adresa de e-mail și numărul de telefon introduse.

Când câştigi 111 lei Pariu Gratuit pe Cupa României?

Oferta este valabilă de marți, 27 noiembrie 2022 ora 13:15 până vineri, 19 mai 2023, ora 20:59. Bonusul va fi creditat în contul de jucător imediat ce validezi adresa de e-mail și numărul de telefon, doar dacă ai introdus codul bonus CUPA111 la înregistrare.

ATENȚIE!

  1. Oferta este disponibilă de marți, 27 noiembrie 2022 ora 13:15 până vineri, 19 mai 2023, ora 20:59. și doar pentru conturile înregistrate și validate în acest interval orar.
  2. Este obligatoriu să introduci codul bonus CUPA111 la înregistrare pentru a primi bonusul.
  3. Este obligatoriu să validezi adresa de e-mail și numărul de telefon pentru a primi bonusul.
  4. Free Bet-ul, adică pariul gratuit pe româneşte, primit va putea fi folosit exclusiv la meciurile din Cupa României Betano
  5. Pentru a primi Bonusul de Bun Venit este necesar să efectuezi prima depunere în contul de jucător. N-ar strica să arunci şi un ochi pe „Termeni și condiții”, pe site-ul Betano, când îţi faci contul. Acolo ai absolut toate detaliile.
111 lei Pariu Gratuit pe Cupa României, flash-promo de la Betano

111 lei Pariu Gratuit pe Cupa României, flash-promo de la Betano

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate