Urmareste-ne

Betano

123 de Rotiri Gratuite la Shining Crown cu Betano. Fără depunere şi fără rulaj

123 de Rotiri Gratuite la Shining Crown
123 de Rotiri Gratuite la Shining Crown

Nu rata 123 Rotiri Gratuite la Shining Crown! Betano vine cu o nouă promoţie dedicată exclusiv clienţilor noi. Totul e cât se poate de simplu: deschizi cont nou, introduci codul special pus la dispoziţie de BETMAG şi ai 123 Free Spins la Shining Crown. Fără condiţii de rulaj şi fără depunere. Vezi detaliile complete mai jos.

Simplu ca 1, 2, 3! Cum primeşti 123 de Rotiri Gratuite la Shining Crown cu Betano

În primul rând, trebuie să ştii că promoţia e valabilă doar în prima lună din 2023. Iar la campanie pot participa toţi utilizatorii Betano care se înregistrează pe www.betano.ro (creează un cont de joc) în perioada 1-31 ianuarie 2023. Conform legii, dacă nu ai 18 ani, nu ai voie să participi la jocuri de noroc! Tocmai de aceea, organizatorul campaniei va verifica fiecare cont.

Pentru a intra în posesia celor 123 Free Spins la Shining Crown, trebuie să parcurgi 3 paşi:

  1. Îţi creezi un cont nou pe Betano şi, FOARTE IMPORTANT, la pasul al treilea din procesul de înregistrare, introduci codul „123CROWN”.
  2. Primeşti automat un cod Bonus Free Spins echivalent a 123 Free Spins (Rotiri gratuite) fiecare în valoare de 0,20 Lei, disponibile pentru utilizare doar la jocul Shining Crown.
  3. Joci bonusul la slotul Shining Crown şi retragi câştigurile. NU ai nicio condiţie de rulaj pentru câştiguri.

Nu uita de verificarea contului

Odată ce ţi-ai făcut cont la Betano şi ai folosit codul „123CROWN”, trebuie să parcurgi şi procesul de verificare a contului. E o operaţiune simplă şi nu durează mult.

După ce ai terminat şi verificarea, bonusul îţi va intra în cont. Cele 123 de Rotiri Gratuite pot fi folosite timp de 7 zile după intrarea lor în cont. După acest timp, se anulează automat, dacă nu le-ai utilizat. Dar de ce nu ai face-o?, mai ales că nu ai condiţii de rulaj pe câştiguri.

Nu strică să arunci un ochi pe Termeni şi Condiţii. E „contractul” dintre tine şi Betano!

Joacă BILETUL ZILEI la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Poţi să joci fie pariuri sportive, fie cazinou. Şi dacă eşti în criză de inspiraţie la pariuri sportive, te poţi baza pe ponturile oferite GRATUIT de BETMAG. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate