Urmareste-ne

Archive

13 cu noroc şi-a dat lovitura la pariuri! Cu o miză mică a câştigat peste 35.000 de lei

Un parior din Câmpia Turzii a dat lovitura cu un bilet de 13 evenimente, pe care a combinat meciuri din fotbal, din tenis şi din baschet. A mizat pe un tichet nebun pe care a avut şi una dintre cele mai mari surprize din Liga 1, din acest sezon. 

Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 13 de evenimente pe un bilet câştigător Superbet

Pariorul din Câmpia Turzii a crezut în combinaţia asta mixtă, de partide din fotbal, cinci la număr, din tenis, cinci şi ele, şi trei din baschet. Cea mai mare cotă de pe bilet a fost la Poli Iaşi – CFR Cluj, bărbatul a mers pe un 1X, la o super cotă de 2,37 de la Superbet, exact pronosticul pe care am mizat şi noi, vezi detalii aici. Unul care a ieşit fără probleme, campioana României nearătând în vreun moment că ar putea să câştige partida.

Peste 35.000 RON câştig la pariuri

Inspiratul parior a jucat diversificat şi în privinţa pronosticurilor. A avut solişti, duble, pariuri pe goluri, pe puncte, pe game-uri la cele 13 evenimente alese. A mizat 25 de lei pe o cotă totală de 1.144, a beneficiat și de un bonus de 30% şi a câştigat peste 35.000 de lei.

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii