Urmareste-ne

Biletul zilei

1500 de lei din 8 meciuri! Ponturile cu care dăm lovitura pe biletul zilei!

Facem 1500 de lei cu un bilet-spectacol!
Facem 1500 de lei cu un bilet-spectacol!

Se anunță din nou o zi lungă pentru pariori. Evenimente multe, ofertă bogată, rămâne doar să potrivim cum trebuie meciurile astfel încât biletul să fie verde!

Din multitudinea de variante, am alcătuit biletul zilei pe un mix din top 5 campionate cu ligile de goluri, pe care nu le ocolim niciodată.

Bayern își reface moralul la Berlin

Evident că începem cu Germania, acolo unde sunt golurile și spectacolul, iar surprizele apar mai rar. După dușul rece din Cupă cu Gladbach, Bayern pare la prima vedere să nu aibă o misiune ușoară în deplasarea de la Union Berlin, o grupare ambițioasă, care evoluează cu succes anul acesta în Conference League. Ne așteptăm însă la o reacție rapidă a bavarezilor și, în consecință, nu le vedem prea bine pe gazde! Bayern gol în ambele reprize este opțiunea noastră, pentru 1,75 cotă.

Favoritele din Anglia, de neratat pe bilet!

Avem două variante bune de plasat și din Anglia. Liverpool va face din nou spectacol acasă, chiar dacă Brighton are un parcurs peste așteptări în Premier League. Cormoranii vor marca minim două goluri în acest joc este pronosticul nostru, într-un meci care se anunță…de goluri multe.

Tot meci de goluri pare să fie și Manchester City – Crystal Palace. Guardiola a reușit să calibreze aproape perfect jocul cetățenilor, care au capacitatea să înscrie măcar o dată per repriză, pentru o cotă frumoasă 1,65.

Nu puteam evita de pe bilet și alte echipe în formă mare de tot în competițiile interne, cum ar fi Salzburg și Ajax. Tot din Olanda ne așteptăm la un festival de goluri la Alkmaar – Zwolle, cu gazdele extrem de agresive pe teren propriu, în fața unui adversar cu apărarea vraiște.

Craiova lui Reghe, pe val!

Bifăm și Rosenborg – Lillestrom (gazdele încsriu cel puțin două goluri) și închidem biletul cu un meci din Liga 1. Craiova lui Reghencampf traversează o perioadă foarte bună și se poate impune fără probleme în fața modestei Mioveni.

Din 8 meciuri am făcut o cotă de 28, pe care a plasat-o deja cu 47 de lei. O poți juca și tu sau te poți inspira din recomandările noastre!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare