Urmareste-ne

Archive

21 de meciuri pe 5 zile şi un câştig fabulos. Ce a jucat bărbatul ăsta din Bucureşti te va lăsa mască

Un bărbat din Bucureşti a pus un bilet cu 21 de, majoritatea din preliminariile Campionatului European 2020. + patru meciuri din diviziile inferioare din Anglia. A pariat tichetul al Superbet şi a câştigat o sumă foarte mare.

Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Biletele câştigătoare. 21 de evenimente pe un bilet imposibil

Aşa cum vă spuneam mai sus, pariorul din Bucureşti a pus pe bilet numai puţin de 21 de meciuri. Şi-a ales nişte pronosticuri „la sigur” pentru ele. Din cauza asta probabil şi numărul mare de evenimente. Cea mai mare cotă dintre toate a fost una mică, la partida dintre Slovacia şi Ţara Galilor a pus un +2 la 1,46. Cea mai mică şi mai mică a fost 1,25, pe care o regăsim la alte trei dueluri, la Islanda – Franţa, Feroe – România şi la Peterborough – Lincoln City.

Peste 30.000 RON câştig la pariuri

Biletul s-a întins pe o perioadă de cinci zile, iar bărbatul le-a bifat pe toate la finalul lor. Meci după meci, verde după verde, până când i-a apărut mesajul „Bilet Câştigător”. Ăsta chiar se poate numi noroc. Inspiratul parior a mizat 61 de ron pe o cotă totală de 295, beneficiind și de un bonus de 80%, pentru un câștig de peste 30.000 de lei!

Ai 500 de RON instant de la Betano!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii