Urmareste-ne

Agentii Autorizate

223 Rotiri Gratuite Shining Crown fără depunere, bonus la Superbet

223 Rotiri Gratuite Shining Crown
223 Rotiri Gratuite Shining Crown fără depunere, bonus la Superbet

Superbet are o nouă promoţie în start de 2023. Nu rata 223 de Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown. Nici nu e nevoie să depui vreun ban în cont. Doar să completezi verificarea de cont.

2023 îţi aduce 223 de Rotiri Gratuite la Shining Crown, fără depunere

Cum poţi profita de oferta 223 Free Spins Shining Crown de la Superbet? Nimic mai simplu. Trebuie să îţi deschizi un CONT NOU între 9 şi 31 ianuarie. Evident, prima condiţie este să nu ai deja unul. Dar dacă eşti client nou, beneficiezi de acest bonus de bun venit.

Pentru a-ţi deschide un CONT NOU, accesează ACEST LINK şi vei fi redirecţionat pe platforma Superbet. Odată ajuns acolo, tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii din formular. Pe scurt, îţi completezi datele personale.

După ce ai terminat cu formularul de înscriere, va trebui să faci şi procedura de verificare a contului. Şi asta e foarte simplu. Practic, organizatorul are nevoie de dovezi că datele completate de tine sunt adevărate.

Partea bună e că, după ce finalizezi verificarea contului, primeşti bonusul de bun venit. Adică cele 223 de Rotiri Gratuite la Shining Crown.

223 Rotiri Gratuite Shining Crown

223 Rotiri Gratuite Shining Crown fără depunere, bonus la Superbet

 

Primeşti Bonusul doar cu BETMAG

Acordarea bonusului se face în următoarea zi după verificarea contului. Încă o chestie, trebuie să ai acordurile de marketing bifate la înregistrare ca să primeşti bonusuri. Dacă le-ai debifat la înregistrare, se pot schimba opţiunile şi ulterior din setările contului tău.

Valoarea fiecărei Rotiri Gratuite este de 0,2 lei, adică echivalentul pariului minim din jocul Shining Crown. Acest Bonus Special este acordat jucătorilor nou-veniți prin BETMAG. Dacă nu foloseşti ACEST LINK nu vei avea parte de Bonusul Special.

Câștigurile obținute ca urmare a utilizării rotirilor gratuite se supun unor condiții de rulaj x1 și pot fi rulate în secțiunea “Jocuri” a site-ului sau aplicației Superbet.

Dacă ai bani în cont, atunci când se plasează un pariu, vor fi utilizați întâi banii din balanța reală, iar apoi banii rezultati din jucarea rundelor gratuite. Aşa că nu face prima depunere până nu utilizezi toate cele 223 Rotiri Gratuite.

Toate detaliile campaniei sunt disponibile pe platforma Superbet şi le poţi accesa imediat cu un click AICI.

Mega-bonus la depunere

Şi cele 223 de Rotiri Gratuite nu sunt singurul bonus de bun venit pe care ţi-l dă Superbet. Pentru primele 3 depuneri poţi primi până la 1200 de lei, plus alte 300 de Rotiri Gratuite. Ai toate detaliile AICI!

Agenții autorizate