Urmareste-ne

Pariuri Sportive

Atenţie, pariori! Bet365 a rămas fără licenţă! Ce urmează

Lovitură pe piața pariurilor sportive online! Bet365, cel mai important jucător din acest domeniu, a fost scos de pe lista caselor de pariuri online acceptate în România.

Oficiul Naţional de Jocuri de Noroc a reactualizat lista caselor de pariuri care activează ilegal în România şi a adăugat iar şi Bet365. Aşadar, orice pariu plasat la această case de pariuri va fi considerat ilegal începînd cu data de 13 octombrie.

„Vă informăm că prin decizia nr. 2723/13.10.2015 se anulează dreptul de operare al companiilor HILLSIDE GAMING LP si HILLSIDE SPORTS LP care oferă în comun servicii de jocuri de noroc prin platforma de jocuri accesibilă prin intermediul site-ului bet365.com.

Compania a fost atenționată să nu mai permită jocul jucătorilor care accesează site-ul de pe ip-uri de România sau jucătorilor români conform dispozițiilor legale și să remită jucătorilor banii existenți in contul de joc. Atenționăm jucătorii ca au la dispoziție 30 de zile pentru a retrage sumele deținute in conturile de joc perioada după care accesul la site-ul bet365.com va fi restricționat.

De asemenea, informăm toți jucătorii că în conformitate cu prevederile art.22 alin.(6) din OUG nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc: ”Constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei participarea persoanelor fizice de pe teritoriul României la activități de jocuri de noroc la distanță, așa cum sunt definite la art.10 alin.(1) lit. h)-n), care nu sunt autorizate de O.N.J.N.”, este comunicatul ONJN de pe site-ul oficial.

LISTA CASELOR DE PARIURI CARE AU LICENȚA ÎN ROMÂNIA

listaaaaa

Vizitează-ne pagina oficială de Facebook betmag.ro sau intră în discuție pe grupul betmag.ro

Agenții autorizate