Urmareste-ne

Maxbet

250 de lei bonus sport la MaxBet. Depui şi câştigi extra!

250 lei bonus depunere
250 de lei bonus sport la MaxBet. Depui şi câştigi extra!

cccPariurile tale sunt la alt nivel pe MaxBet! Primeşti Bonus de 100% de până la 250 de lei la depunere ca să trăiești la MAXimum acțiunea din Sport! Să fie verde!

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI AI 25+800 LEI BONUS

Primeşti 100% bonus sport la depunere până la 250 de lei

Toţi jucătorii pot primi 100% până la 250 lei bonus sport la o depunere de cel puţin 50 lei. Dacă nu ai cont MaxBet, poţi să îţi deschizi unul AICI! Primeşti bonus 25 de lei la verificare şi 100% până la 800 de lei la prima depunere. Ce mai aştepţi?

Pentru a lua bonusul de 100%, jucătorii trebuie să depună minimum 50 de lei, introducând codul: SPORT250. Oferta poate fi activată o singură dată pe săptămână, până la finalul anului, pe 31 decembrie 2023.

bun venit maxbet 25 + 800 lei

Condiţii de rulaj

 • Bonusul obținut plus depunerea trebuie să fie rulate de 5 ori pe pariuri diferite (cu evenimente diferite). Suma bonus maximă pe care jucătorii o pot primi la o depunere este de 250 de lei.
 • Poți avea doar un bonus activ în orice moment! Dacă vrei să accepți un alt bonus, trebuie să finalizezi condițiile Bonusului activ în cont sau să îl anulezi.
 • Pentru pariurile de tip Multiplu (cel puţin 2 evenimente), fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de minimum 1,30, iar cota finală să fie mai mare sau egală cu 2,00. Pentru pariurile de tip Sistem, biletul trebuie să conțină cel puţin 3 evenimente de cotă minimum 1,30, iar cota finală să fie peste 2,00. Pentru pariurile de tip Simplu (un singur eveniment), cota finală trebuie să fie cel puţin 2,00.

250 lei bonus depunere

 • Bonusul este disponibil EXCLUSIV pentru evenimente din secțiunea Sport, Pre-meci și LIVE.
 • Pentru ca cerința de rulaj să fie îndeplinită este necesar ca miza să fie cel puţin 5 lei şi cel mult 250 de lei. Dacă nu se încadrează în acest interval, biletul nu va conta pentru rulaj.
 • Suma maximă care poate fi transferată din soldul bonusului în numerar, la finalizarea rulajului, este de 1.500 lei. Câștigurile care depășesc această sumă vor fi retrase din cont în momentul finalizării rulajului.
 • În cazul în care rulajul și cerințele bonusului nu au fost îndeplinite în termen de 3 de zile de la activare, toate fondurile din soldul bonus vor fi pierdute.

Ce pariuri nu participă la rulaj

 • Doar primul pariu pe un eveniment diferite, indiferent de pariu/piață/combinație va conta pentru rulaj. Pariurile plasate ulterior pe același eveniment nu vor fi luate în considerare pentru rulaj.
 • Pentru a conta pentru rulaj, un pariu trebuie plasat și stabilit (încheiat) în 3 de zile de la activare.
 • Toate pariurile care au fost stabilite ca fiind nule, asemenea tuturor pariurilor pe meciuri și/sau participanți care au fost anulate și toate evenimentele care pentru orice motiv au fost stabilite la cota 1.00, nu vor contribui la cerințele de rulaj. Exemplu: un jucător de tenis abandonează meciul și toate piețele nestabilite vor fi considerate drept nule.

 • Pariurile plasate pe Casino /Jocuri Virtuale nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 • În cadrul rulajului, miza pariurilor va fi luată mai întâi din soldul sumei depuse (până la terminarea acesteia) urmând ca apoi să se parieze din Bonus. Orice sumă disponibilă în numerar care se află în contul tău va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se folosi banii din Bonus. Profiturile obținute din activitatea de pariere vor fi distribuite în funcție de sursa din care s-a plasat pariul.

Toate detaliile campaniei Maxbet sunt disponibile pe pagina dedicată, accesând „Termeni şi condiţii”.

BONUS 100% PÂNĂ LA 250 LEI LA DEPUNERE!

Joacă responsabil!

Agenții autorizate