Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

3.046 de lei pot fi ai tăi în weekend! Încearcă metoda BETMAG

Dinamo Zagreb a câștigat campionatul Croației de 22 de ori

Biletul de weekend (09.07 – 10.07.2022) conține opt partide Serie A – Brazilia, Parva Liga – Bulgaria, Eliteserien – Norvegia, Allsvenskan – Suedia și Supercupa Croației. În evenimente sunt implicate echipe precum Fluminense, Dinamo Zagreb, Lokomotiv Plovdiv sau Rosengorg.

Miza pe favorite în Brazilia

Fluminense RJ – Ceara CE și Goias GO și Ath.Paranaense sunt două meciuri foarte importante în economia clasamentului din Seria A – Brazilia. Gazdele țintesc titlul de campioană și pentru a rămâne în plasa liderului Palmeiras nu au voie să facă pași greșiți contra unor adversare, aflate în partea a doua a clasamentului.

  • 1.75 – este cota pentru “Fluminense RJ câștigă”
  • 1.42 – este cota pentru “Ath.Paranaense nu pierde”

Gazdele sunt favorite în Bulgaria

Lokomotiv Plovdiv – Pirin Blagoevgrad și CSKA Sofia și Arda Kurdzhali sunt două partide care contează pentru prima etapă din Parva Liga – Bulgaria. Ambele echipe vor să oprească hegemonia lui Ludogoreț, astfel că un început cu dreptul, contra unor adversare modeste, le-ar da moral pentru partidele viitoare.

  • 1.65 – este cota pentru “Lokomotiv Plovdiv câștigă”
  • 1.45 – este cota pentru “CSKA Sofia câștigă”

Dinamo Zagreb are prima șansă

Dinamo Zagreb și Hajduk Split se înfruntă în Supercupa Croației. Pentru acest meci, mizăm pe campioană, care în ultimul meci direct și-a învins, clar, marea rivală, scor 3-1. Dinamo Zagreb este, clar, echipa superioară.

  • 1.72 – este cota pentru “Dinamo Zagreb câștigă”

Nordicii nu puteau lipsi de pe bilet

Bodo/Glimt – Sarpsborg și Rosenborg – Jerv sunt două partide interesante din etapa a 15-a din Eliteserien. Gazdele încă speră la titlu, deși Lilleström pare de neoprit în acest sezon. Mizăm pe victorii ale lui Bodo/Glimt și Rosenborg.

  • 1.55 – este cota pentru “Bodo/Glimt câștigă”
  • 1.30 – este cota pentru “Rosenborg câștigă”

Malmo FF întâlnește pe Varbergs BoIS în Allsvenskan – Suedia, etapa a 14-a. Gazdele sunt în lupta pentru locul 1 și nu au voie să rateze victoria contra unei formații aflate în zona retrogradării.

  • 1.35 – este cota pentru “Malmo FF câștigă”

Agenții autorizate