Urmareste-ne

Archive

3 oferte românești de la Superbet pentru Derby de România FCSB – Dinamo

La Superbet găsești o ofertă extrem de bună pentru meciuri FCSB – Dinamo, care se dispută sâmbătă seara, de la ora 20:30. SuperCote pentru pariurile pe rezultat final (1; X; 2) și șansă dublă (12; X2; 12). Speciale pe marcatori, cornere, cartonașe, precum și alte momente importante ale meciului și ofertă SuperLive (cote mărite pentru cele mai populare pariuri care se pun în timpul desfășurării meciului). Sunt doar câteva din bonusurile oferite de Superbet.

Pariază pe meciul FCSB – Dinamo. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON INSTANT și te joci și ONLINE și OFFLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Orice bilet single sau combo cu cel puțin 20 Lei miză și cotă peste 1.5, câștigător sau necâștigător pus la Superbet, îți poate aduce premii in bani la tragerile la sorți din promoția Superbet #CastiguriDeCampion.  Înscrie-ți biletele tale care îndeplinesc această condiție pe pagina promotii.superbet.ro

Poți înscrie biletele puse în agențiile Superbet, pe site-ul Superbet.ro și aplicația Superbet care poate fi descărcată și instalată gratuit din pagina superbetmobile.ro

Premiile care se acordă sunt de 1.000 Euro pe zi, 5.000 Euro pe săptămână și 20.000 Euro – Marele Premiu, la extragerea din 28 Octombrie. Poți încasa banii cash în agențiile Superbet, sau prin transfer bancar pe cardul tău!

FCSB (loc 9, 14 puncte) – DINAMO (loc 10, 13 puncte)

FCSB e Vicecampioana ultimelor 4 ediții de Campionat, toate jucate în format sezon regulat, urmat de play-off-play-out. Dinamo a ratat calificarea în play off în ultimele 2 ediții! FCSB are legal în palmares 5 titluri, toate câștigate după 2003. Dinamo are 18 titluri. Ultimul titlu FCSB datează din 2015, ultimul titlu al lui Dinamo a fost câștigat în 2007.

Totuși, chiar dacă statistica recentă e favorabilă FCSB, din 3 Decembrie 2014 încoace, atunci când marca Steaua utilizată de echipa din campionat a fost anulată, palmaresul în meciurl FCSB Dinamo e echilibrat: 13 meciuri – 3 victorii FCSB,  7 egaluri,  3 victorii Dinamo.În actualul sezon, FCSB a jucat deja 20 de meciuri (11 – campionat; 1 – cupă; 8 – tururi preliminare Europa League)! Dinamo are numai 12 meciuri jucate (11 – campionat; 1 – cupă)!

Verifică AICI oferta pentru meciul FCSB – Dinamo

FCSB și DINAMO au avut de jucat în 3 etape consecutive contra echipelor Viitorul, Craiova și CFR Cluj. FCSB e neînvinsă și a obținut 7 puncte din 9 posibile, Dinamo a pierdut toate 3 meciurile și n-a marcat (0-5 vs Viitorul, 0-2 vs Craiova, 0-1 vs CFR Cluj). FCSB are cel mai valoros lot: 38,6 milioane Euro. Dinamo va replica printr-o coregrafie care va obliga echipa să se ridice la așteptările peluzei.

Meciul se joacă pe 5 Octombrie, ziua în care a murit Cătălin Hîldan, acum 19 ani! FCSB ocupă abia locul 10 în clasamentul echipelor care au jucat pe teren propriu: a câștigat 2 meciuri, a remizat o dată și a pierdut de 3 ori! Dinamo e antepenultima în clasamentul echipelor care joacă în deplasare. A pierdut de 5 ori în 6 deplasări. N-a remizat niciodată pe terenuri străine în actuala stagiune.

Ultimul 0-0 în campionat a fost în urmă cu 4 ani. Meciul s-a jucat tot pe Arena Națională, în august 2015. 10 dintre ultimele 11 directe au fost meciuri în care ambele au marcat (Pariu GG la Superbet). Un alt pariu foarte popular la Superbet, PsFX a fost profitabil în 7 din ultimele 10 meciuri directe din campionat. X în ultimele 3 “directe”. X și în 3 dintre ultimele 5 meciuri în care FCSB a fost gazdă în campionat. Ultimul 2 (victorie Dinamo pe terenul FCSB-ului) datează din 2011!

Vezi oferta lunii octombrie la Superbet. Ai câștiguri de milionane fără să faci mare lucru!

Promotii