Urmareste-ne

Ponturi Anglia

3105 de lei pot fi ai tăi! Încearcă metoda BETMAG

Biletul de weekend (27.04 – 28.04.2024) conține opt partide din SuperLiga – România, Premier League – Anglia, Bundesliga – Germania și Serie A – Italia. În evenimente sunt implicate echipe precum FCSB, CFR Cluj, Liverpool, Arsenal, Manchester City, Leipzig, Borussia Dortmund sau Fiorentina. 3105 lei pot fi ai tăi. Încearcă metoda BETMAG.

SuperLiga nu putea lipsi de pe bilet

FCSB – Farul și CFR Cluj – Sepsi sunt două partide atractive în weekend-ul care urmează, în SuperLiga. Pe Arena Națională, anticipăm un meci cu faze de poartă, ambele echipe fiind adeptele jocului ofensiv. Dacă gazdele au deja acontat titlul, oaspeții au nevoie de puncte, aflându-se în lupta pentru Europa. Ne așteptăm ca “marinarii” să forțeze în ofensivă, victoria fiind obiectivul lor. Totuși, nici roș-albaștrii nu vor lăsa armele jos. Anticipăm un meci cu faze de poartă.

În Gruia, avem parte de un meci tare, în care alb-vișiniii au nevoie de succes ca de aer. Credem că-l vor obține, ținând cont de jucătorii pe care îi au în lot.

  • 1.75 – este cota pentru “ambele marchează în FCSB – Farul”
  • 1.90 – este cota pentru “CFR Cluj câștigă cu Sepsi”

Meciuri tari în Premier League

West Ham United – Liverpool, Manchester City – Nottingham Forest și Tottenham – Arsenal sunt cele mai tari partide din etapa a 35-a din Premier League. “Cormoranii”, “cetățenii” și “tunarii” sunt în luptă direct pentru titlu și nu credem că vor rata victoria în partidele în care sunt implicați. Au în lot jucători de calitate, care ar trebui, fără probleme, să facă diferența. Cel mai probabil, titlul în Premier League se va decide în ultima etapă. Manchester United – Burnley este un alt meci interesant, în care “diavolii” sunt, fără discuție, favoriți, în fața unei echipe aflată pe loc retrogradabil.

  • 1.55 – este cota pentru “Liverpool câștigă cu West Ham United”
  • 1.53 – este cota pentru “Manchester City câștigă cu Nottingham Forest și peste 1.5 goluri”
  • 1.91 – este cota pentru “Arsenal câștigă cu Tottenham”
  • 1.47 – este cota pentru “Manchester United câștigă cu Burnley”

Spectacol în Europa

Leipzig – Borussia Dortmund și Fiorentina – Sassuolo sunt alte meciuri importante din acest weekend, din Bundesliga și Serie A. Leipzig și Borussia Dortmund luptă pentru un loc de Liga Campionilor, fiind despărțite de două puncte în clasament, avantaj pentru gazde. Ambele echipe sunt adeptele jocului ofensiv. Oaspeții vor forța victoria, dar Leipzig este o echipă redutabilă pe teren propriu. Mizăm pe un meci cu faze de poartă.

Fiorentina luptă pentru locul 7, de care o despart cinci puncte. Deci, formația viola nu are voie să rateze victoria cu Sassuolo, penultima în clasament, pentru a rămâne în cursa pentru un loc în Europa.

  • 1.65 – este cota pentru “3-5 goluri în Leipzig – Borussia Dortmund”
  • 1.70 – este cota pentru “Fiorentina câștigă cu Sassuolo”
Biletul de weekend (27.04 – 28.04.2024)

Biletul de weekend (27.04 – 28.04.2024)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate