Urmareste-ne

Archive

4 ponturi fotbal gratis 11 februarie 2019. Hamburg trage spre Bundesliga

Publicat

pe

Hamburg

O zi de luni plină de fotbal, pe lângă meciurile din ligile importante, noi am găsit și alte patru ponturi pentru biletele voastre.

Midtjylland o poate egala la puncte pe Copenhaga, doar în cazul unei victorii. Meciul de la Vendsyssel se anunță destul de lejer, gazdele fiind în coada clasamentului și cu o formă de moment destul de slabă. Midtjylland a câștigat doar patru partide în deplasările de până acum, iar golaverajul total din acestea este de 19-13. În partida tur s-au impus oaspeții cu 3-0, Vendsyssel a primit gol în zece din cele unsprezece partide pe care le-a disputat acasă.

4 ponturi fotbal gratis 11 februarie 2019

Lecce vine după meciul întrerupt cu Ascoli, atunci când un jucător al lui Lecce s-a accidentat foarte grav și a fost transportat în stare de inconștiență la spital.

  • Vendsyssel – Midtjylland. 2 @ 1,53

  • Brest – Auxerre. 1 @ 2,00

  • Hamburg – Dresda. 1 @ 1,62

  • Venezia – Lecce. X2 @ 1,47

     


4 ponturi fotbal gratis 11 februarie 2019

Lecce se luptă pentru unul din cele două locuri ce pot duce direct în Serie A, dar este neapărat nevoie de victorie în deplasarea de azi. Venezia este o echipă dificilă pe propriul teren, până acum a pierdut doar două din cele zece partide disputate, dar a și primit gol în patru din ultimele cinci. Hamburg poate să adauge încă trei puncte la totalul de 40, adversarul întâlnit are patru înfrângeri în ultimele cinci etape. Dresda este destul de departe de zona retrogradării și prin urmare nu are o presiune imensă a rezultatului.

4 ponturi fotbal gratis 11 februarie 2019

Totuși, Dresda se simte mult mai bine în deplasare sezonul acesta. Brest este în căutarea unei victorii foarte importante, dacă o să câștige cu Auxerre, atunci se poate apropia la un punct de Metz, liderul din Ligue 2, dar se și poate îndepărta la 6 puncte de Lorient, ocupanta locului 3. Brest este cea mai bună echipă de propriul teren din Ligue 2, având 27 de puncte acumulate, după 12 partide disputate, iar golaverajul acestor meciuri este de 24-9. Auxerre a pierdut ultima etapă de deplasare la Nancy, aceasta fiind și singura înfrângere în ultimele nouă etape.

Promo
Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii