Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri beton la Atletico Madrid – Leverkusen

Sevilla vs Atletico Madrid

5 ponturi pariuri beton la Atletico Madrid – Leverkusen. Schimbările făcute de Simeone în vară sunt extrem de greu asimilate de jucători. Atleti nu se regăsește în ultima vreme și pare că mai are nevoie de ceva timp până a juca la capacitate maximă. Nemții sunt într-o formă de moment și mai rea, au încasat 7 goluri în ultimele trei partide.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Atletico Madrid – Leverkusen

Atleti a obținut doar două victorii în ultimele opt partide oficiale, madrilenii plătesc tribut vânzărilor de jucători, plătesc tribut schimbărilor de sistem de joc, plătesc tribut și din cauza accidentărilor. Echipa are un joc ofensiv extrem de modest, chiar dacă reușește să deschidă scorul într-un meci, Atleti nu poate ține de acel rezultat așa cum o făcea în sezoanele trecute. La lucruri pozitive, putem trece faptul că Atleti nu a primit multe goluri în această perioadă grea. Atleti nu a bătut pe nimeni în ultimele 4 partide de acasă, madrilenii au remizat pe bandă rulantă în această perioadă, dar acum au mare nevoie de victorie.

Ponturi pariuri Atleti vs Leverkusen din 22.10.2019

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Atletico Madrid – Leverkusen

Cu 3 puncte din acest duel, Atleti se îndepărtează de ultimele două clasate. Nemții au zero puncte după primele două partide din grupă, golaverajul de 1-5 reflectă și el situația din acest moment. Oricum, Leverkusen nu trece prin momente bune nici în campionat, vine după un 0-3 la Frankfurt. De altfel, ultimele două deplasări ale celor de la Leverkusen s-au terminat cu acest scor. Nemții își joacă șansa, pot profita de forma de moment a celor de la Atleti, dar pentru acest lucru este nevoie de foarte multă determinare.

  • 1,44 este cota pentru 1 pauză sau final
  • 2,14 este cota pentru Atletico să câștige prima repriză
  • 2,05 este cota pentru peste 2,5 goluri în meci
  • 1,70 este cota pentru gol marcat în prima repriză de gazde

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii