Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri beton la CFR Cluj – Craiova

CFR vs Craiova

5 ponturi pariuri beton la CFR Cluj – Craiova. Primul duel între Pițurcă și Dan Petrescu. Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum, așa că vrem și noi să vedem ce o să se întâmple în această seară. Oltenii vor campionatul, nu o să le fie ușor, pentru că Viitorul și CFR sunt echipe bune. Clujenii au tot lotul valid, iar Petrescu are mare încredere în băieții săi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru CFR – Craiova

Pițurcă a recunoscut faptul că a fost la un pas să plece de la Craiova, problema gazonului a fost cea care conta în această decizie. Între timp, autoritățile locale și patronul oltenilor s-au pus de acord, și astfel că situația s-a reglat. Oltenii vor avea un nou gazon, unul adus din Grecia. Craiova are 23 de puncte, este la un singur punct de CFR și Viitorul, dar putea avea unul în plus după etapa trecută. Oltenii s-au încurcat cu cei de la Iași pe propriul teren și astfel au ratat șansa de a ocupa primul loc înaintea acestei etape. Jocul oltenilor nu este unul strălucit, dar până acum a adus ceva puncte.

Ponturi pariuri CFR VS Craiova din 19.10.2019

+ încă 4 ponturi ușoare pentru CFR – Craiova

Pițurcă a reușit să le implementeze fotbaliștilor săi o mentalitate de învingători, iar aceștia dau totul pe teren de fiecare dată. Clujenii resimt presiunea din noul sezon, dacă anul trecut s-au bătut doar cu cei de la FCSB, acum au un duel de la distanță cu alte două echipe. Viitorul este o echipă extrem de bună, o echipă ce are același antrenor de câțiva ani, iar această stabilitate îi oferă multă forță. Oltenii au suporteri, au bani, au manager, iar acest lucru contează enorm într-un fotbal destul de modest precum al nostru. CFR și Craiova sunt cam în aceeași formă sportivă, cele două echipe au loturi bune de jucători, au antrenori cu experiență, iar de la meciul lor ne așteptăm la un spectacol bun. Un mic avantaj pentru olteni, deoarece evoluează în deplasare.

  • 4,25 este cota pentru 2  final
  • 2,34 este cota pentru peste 2,5 goluri marcate
  • 2,78 este cota pentru primul gol marcat de Craiova
  • 1,44 este cota pentru gol marcat în prima repriză

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii