Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri beton la Miercurea Ciuc – Rapid București

Grup jucători Rapid București

5 ponturi pariuri beton la Miercurea Ciuc – Rapid. Rapidiștii lui Pancu sunt foarte aproape de locurile ce duc direct în Liga 1, dacă echipa rămâne la fel de constantă, atunci acest deziderat este unul extrem de plauzibil. Deplasarea de azi nu este una infernală, este grea, dar Miercurea Ciuc nu are capacitatea de a încurca Rapidul.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Miercurea Ciuc – Rapid

Rapidul are două meciuri în minus față de Turris, dacă obține 6 puncte din aceste partide, atunci Rapidul o egalează la puncte pe Turris. Oricum, echipa din Măgurele, a făcut o mare gafă. A renunțat la Eric Lincar, iar numirea lui Bratu o să-i aducă mari deservicii. Deja Bratone se ascunde după obiectiv: ” Noi avem ca și obiectiv o clasare pe locurile 1-8”, cam asta a declarat Bratu, după ultima ispravă cu echipa. Rapid este „pe cai mari”, vine după o victorie extrem de importantă pentru fanii proprii, cea cu Petrolul. Poate că meciul în sine nu a fost unul reușit, dar importanța celor 3 puncte din derby, a fost una colosală. Fanii au umplut arena din Regie, chiar dacă ora și ziua de disputare a meciului, nu au fost prea inspirat alese.

Ponturi pariuri Miercurea Ciuc – Rpaid din 19.10.2019

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Miercurea Ciuc – Rapid

Dacă Rapid reușește această dublă, cu siguranță că o să mai urce în clasament. Rapid are parte de o liniște financiară, de o coeziune cu proprii suporteri fantastică, iar antrenorul este un idol al Giuleștiului. Cei din Miercurea Ciuc, nu au pierdut cu nimeni pe propriul teren, dar au un bilanț de 4 rezultate de egalitate și o singură victorie. Gazdele sunt foarte aproape de retrogradare, dar pare că au forța necesară în a reuși să evite acest lucru. Pancu a anunțat că o să facă câteva schimbări pentru acest meci, nivelul de energie consumată din partida cu Petrolul, fiind aspectul care îl îngrijorează pe Pancone.

  • 1,53 este cota pentru 2 pauză sau final
  • 2,25 este cota pentru 2 pauză
  • 1,84 este cota pentru peste 1,5 goluri Rapid
  • 1,55 este cota pentru primul gol în meci Rapid

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii