Urmareste-ne

Archive

5 Ponturi Pariuri din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2022

5 Ponturi Pariuri din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2022

5 Ponturi Pariuri din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2022 unde ne concentrăm pe duelurile din Africa, continent care a început calificările. Am ales o serie de meciuri interesante, din care sperăm să facem profit în timp ce aşteptăm weekendul, unde reîncep campionatele puternice după pauza pentru preliminariile pentru EURO 2020.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Mozambique – Mauritius

Unul dintre cele mai interesante meciuri pariori este cel dintre Mozambique şi Mauritius. Diferenţa dintre cele două naţionale este foarte mare, iar acest lucru putem vedea şi după cotele puse în joc. Mai mult, gazdele au arătat şi în tur că sunt mult mai bune, reuşind să se impună cu 1-0 în deplasare, după un meci în care diferenţa de scor putea fi şi mai mare. Acum, fiind pe teren propriu, ne aşteptăm să vedem un duel câştigat fără probleme de gazde. Iar cota 1.30 merită încercată atât single, cât şi pe un bilet cu mai multe evenimente.

+ încă 5 ponturi ușoare pentru preliminariile CM 2022

Printre naţionalele africane care mai evoluează astăzi se numără şi Namibia, Sudan sau Zimbabwe. Majoritatea dintre ele au meciuri uşoare pe teren propriu, care probabil au o singură necunoscută, diferenţa de scor. Unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri este cel dintre Zimbabwe şi Somalia, care porneşte de la un surprinzător 0-1 din tur. Acum, probabil gazdele se vor impune la o diferenţă foarte mare de scor şi îşi vor asigura calificarea în faza următoare a preliminariilor. Un alt meci care merită să îl aveţi pe bilet este cel dintre Angola şi Gambia.

  • 1,90 este cota pentru Angola – Gambia 1
  • 1,50 este cota pentru Togo – Comoros 1
  • 1,20 este cota pentru Namibia – Eritrea 1
  • 2,20 este cota pentru ca ambele echipe să înscrie în Sudan – Chad
  • 1,40 este cota pentru sub 2,5 goluri la Malawi – Botswana

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii