Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri Dusseldorf – Bayern. 2,02 cota perfectă

5 ponturi pariuri Dusseldorf – Bayern. Sâmbătă, de la ora 16:30, se dispută unul dintre cele mai dezechilibrate dueluri din etapa cu numărul 12 din Bundesliga. Gazdele se află aproape de retrogradare şi sunt obligaţi să obţină puncte, în timp ce oaspeţii trag tare să îşi recapete poziţia de lider.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Dusseldorf – Bayern

Dusseldorf o aşteaptă pe Bayern cu un moral ridicat, are trei victorii în ultimele trei meciuri de acasă, cu Mainz și Koln, în Bundesliga, și cu Aue, în Cupa Germaniei, şi speră să obţină încă un rezultat bun. În plus, nu stă deloc bine în clasament, se află pe 13, cu doar 11 puncte strânse în 11 etape, la două de primul loc de sub linia roşie, are nevoie de punct sau puncte.

+ alte 4 ponturi beton pentru Dusseldorf – Bayern

De cealaltă parte, Bayern vine ca mare favorită şi nu ar trebui să aibă probleme în a obţine toate cele trei puncte, mai ales că are de recuperat ca să îşi recâştige poziţia de lider. În acest moment, ocupă locul trei în Bundesliga, la patru distanţă de Gladbach, care se află pe prima poziţie. Cu cel mai bun atac din campionat, ne aşteptăm la o victorie la scor a bavarezilor.

  • 1,30 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,73 este cota pentru GG
  • 1,30 este cota pentru 2-5 goluri
  • 2,20 este cota pentru Coutinho marchează oricând

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare