Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri Germania – Irlanda de Nord. 2,30 e cota beton pe care o joacă toată lumea

5 ponturi pariuri Germania – Irlanda de Nord. Nemții sunt deja calificați la EURO 2020, singura miză a acestui duel fiind locul de pe care vor merge la turneul final de anul viitor. Momentan se află pe primul loc în grupă și cu siguranță își doresc să termine în fotoliul de lider. Recomandarea noastră este pe o victorie a gazdelor şi goluri multe, 2,30.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Germania – Irlanda de Nord

Germania este deja calificată la EURO 2020 înainte ultimei etape din cadrul preliminariilor. Singura necunoscută pentru nemți e locul pe care vor termina în grupă. În acest moment se află pe prima poziție, la două puncte distanță de Olanda. Cu sigurață își doresc să nu piardă fotoliul de lider, mai ales că duelul cu Irlanda de Nord nu este unul dificil.

+ alte 4 ponturi beton pentru Germania – Irlanda de Nord

Irlanda de Nord a început perfect aceste preliminarii și, la un moment dat, a fost extrem de aproape de primele două poziții și de calificarea la EURO 2020. E drept că încă nu dăduse piept cu principalele favorite. Apoi totul a revenit la normal. În partida tur a pierdut cu Germania, scor 0-2, iar din cele două meciuri cu Olanda a obținut un singur punct.

  • 1,50 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,53 este cota pentru 1/1
  • 1,75 este cota pentru 3-5 goluri
  • 1,53 este cota pentru nu marchează ambele echipe

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare