Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri Juventus – Atletico. 2,30 – cota pe care o pariază toată lumea

5 ponturi pariuri Juventus – Atletico. Marţi, de la ora 22:00, se dispută al doilea cel mai tare duel al zilei din Champions League. Gazdele sunt deja în optimi, singura necunoscută fiind locul de pe care vor merge, în timp ce oaspeţii nu au voie să piardă, sunt doar patru puncte între ei şi ultimele două locuri.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Juventus – Atletico

Juventus e calificată deja în următoarea fază a Ligii Campionilor, singura problemă, dacă putem să o numim aşa, este locul de pe care va merge mai departe. Juve este lider în grupă, a strâns 10 puncte în cele patru etape disputate, şi se află la trei lungimi peste Atletico. Este de ajuns să nu piardă pentru a termina pe primul loc.

+ alte 4 ponturi beton pentru Juventus – Atletico

Atletico este şi ea foarte aproape de clificare, deşi în runda precedentă a oferit una dintre cele mai mari surprize pierzând la Leverkusen. Echipa lui Simeone are şapte puncte în aceste patru etape, cu trei mai mult decât locul trei şi patru. Are nevoie să nu piardă în această seară şi să se impună în ultimul meci.

  • 1,44 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 1,93 este cota pentru GG
  • 1,30 este cota pentru 1X
  • 2,38 este cota pentru Ronaldo marchează oricând

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare