Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri Man City – Şahtior. Cotă 1,83 pentru un spectacol cu multe goluri

5 ponturi pariuri Man City – Şahtior. Marţi, de la ora 22:00, are loc cel mai interesant duel din cadrul grupei C. Gazdele sunt 99% calificate mai departe în Champions League, în timp ce oaspeţii sunt obligaţi să nu piardă în această seară pentru a spera în continuare la optimi.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Man City – Şahtior

Manchester City este liderul grupei C, cu 10 puncte strânse în patru runde şi cu cinci peste Şahtior. Putem spune că este deja calificată în optimi, pentru că mai are nevoie de un singur egal în ultimele două etape. Dacă ne gândim la partida tur în care cetăţenii i-au zdrobit pe ucraineni, putem spune cu siguranţă că nu se vor împiedica în această seară.

+ alte 4 ponturi beton pentru Man City – Şahtior

În schimb, pentru Şahtior duel este unul extrem de important. Se află pe locul secund, la egalitate cu Dinamo Zagreb. Orice pas greşit poate însemna un avantaj oferit croaţilor în lupta pentru primăvara Champions League. Din acest motiv ucrainenii nu îşi mai permit niciun pas greşit.

  • 1,33 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 1,97 este cota pentru GG
  • 1,47 este cota pentru 3-6 goluri
  • 4,50 este cota pentru X pauză / 1 final

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare