Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pe care le joacă toată lumea la Suedia – Spania

Suedia – Spania este celălalt duel din grupa României, o partidă în care spaniolii ar trebui să învingă ca să îşi asigure calificarea la Euro 2020 cu două etape înainte de terminarea preliminarilor, în timp ce suedezii au nevoie de cel puţin un punct.  Iată cele mai jucate 5 ponturi pariuri. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem pentru Suedia – Spania

Suedia are nevoie de cel puţin un egal în meciul cu Spania, rezultat ideal fiind desigur victoria. Se află pe locul doi la un singur punct de România şi la patru de Norvegia. Având în vedere că cele două contracandidate vor juca la victorie, egalul avantajând-o doar pe Suedia, lucrurile s-ar complica teribil în cazul unei înfrângeri. Dacă România câştigă şi Suedia face egal sau pierde, se face rocada în clasament între cele două echipe. În acest caz, suedezii ar depinde exlcusiv de o victorie cu tricolorii.

+ încă 4 ponturi ușoare pentru Suedia – Spania

Spania a ratat şansa să se califice la Euro 2020 încă de runda trecută. A fost egalată la ultima fază de Norvegia, dintr-o lovitură de pedeapsă. Sigur că spaniolii nu s-au omorât cu firea, au un avans destul de mare şi nu mai au pentru ce să tragă în aceste ultime meciuri. Sunt cinci puncte distanţă faţă de locul doi şi şase faţă de locul trei. Neoficial sunt deja calificaţi la turnelul final.

  • 1,33 este cota pentru peste 1,5 goluri
  • 1,85 este cota pentru marchează ambele echipe
  • 5,00 este cota pentru X/X
  • 1,38 este cota pentru 2-5 goluri

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii