Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Alaves – Real Madrid: cota 1.50 pentru oaspeți

5 ponturi pariuri pentru Alaves – Real Madrid: cota 1.50 pentru oaspeți, care sunt în luptă directă cu marea rivală FC Barcelona pentru titlul de campioană. Partida începe devreme, de la ora 14:00, așa că vă recomandăm să pariați încă de dimineață pentru a prinde variantele de pre-match.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul Suprem la Alaves – Real Madrid

După 14 runde disputate în La Liga, Alaves este pe locul 13 în clasament, cu 18 puncte. Situația nu este chiar roz, având în vedere că are doar cinci puncte peste prima echipă care se află în zona retrogradării. Forma este ok, în ultimele două meciuri Alaves reușind să obțină două victorii. Din acest motiv, ne așteptăm să vedem un meci în care vor face tot posibilul să înscrie măcar un gol. Așadar, pronosticul nostru principal pentru acest meci este pe ambele înscriu

+ alte 4 ponturi beton pentru Alaves – Real Madrid

De partea cealaltă, Real Madrid trece printr-o formă foarte bună, cu șase meciuri la rând fără înfrângere, dintre care patru câștigate. În mijocul săptămânii a făcut un egal spectaculos cu PSG, scor 2-2, iar acum ne așteptăm să obțină toate cele trei puncte din această deplasare.

  • 1,50 este cota pentru 2 solist
  • 2,16 este cota pentru 2 pauză / 2 final
  • 1,55 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 11,00 este cota pentru 1-3 scor corect

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare