Urmareste-ne

Archive

5 ponturi pariuri pentru Barcelona – Atletico Madrid. Duelul celor ce gândesc diferit

5 ponturi pariuri pentru Barcelona – Atletico Madrid. Barcelona a fost mereu o echipă ce a vrut să câștige și-a dorit mereu să-și domine adversarii întâlniți, uneori au ieșit aceste lucruri, alteori nu, însă mereu s-a încercat. Atletico, sub comanda lui Simeone, nu este nici pe departe un astfel de club. Dacă s-ar putea să câștige un trofeu cu doar un șut pe poartă, Simeone ar spune mulțumesc.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Pariul suprem la Barcelona – Atletico Madrid.

Asta nu înseamnă că ceea ce face Simeone la Atleti este un lucru rău. Strategia fiecărui club este dată de managerul pe care îl ai, Simeone vrea să scoată maxim de la jucătorii săi, nu vrea floricele, nu vrea să vadă faze senzaționale, vrea doar victorii. Echipa sa este precum un comando de luptă, de fiecare dată când intră pe terenul de joc, fotbaliștii săi au un singur țel, nu au voie să piardă vreun duel. Atleti vine după 4 victorii consecutive și în toate aceste victorii a marcat de fiecare dată câte două goluri. Barcelona a avut un start de sezon ezitant și acest cuvânt este destul de dulce.

Ponturi Barcelona vs Atletico din 09.01.2020

+ alte 4 ponturi beton pentru Barcelona – Atletico Madrid

Catalanii au avut în primele 6 partide oficiale un bilanț de: două înfrângeri, două egaluri și două victorii. Între timp s-au mai calmat lucrurile, catalanii au avut câte două serii a câte 7 victorii, însă de fiecare dată acestea au fost întrerupte de câte o mini serie de rezultate slabe. După ultima astfel de serie, Barcelona a înregistrat trei rezultate de egalitate și o singură victorie. Când vine vorba de meciurile directe, Barcelona și-a cam luat parte leului în ultima vreme. Atletico a reușit ultima victorie într-un duel direct în 2016, iar de atunci catalanii s-au impus de 5 ori. Meciul fiind în Arabia Saudită, are un farmec de amical, dar banii guvernează totul în această lume și trebuie să ne obișnuim cu astfel de lucruri.

  • 1,75 este cota pentru  GG
  • 1,98 este cota pentru peste 2,5 goluri
  • 2,24 este cota pentru ambele marchează și peste 2,5 goluri
  • 2,03 este cota pentru peste 1,5 goluri Barcelona

Joacă aceste PONTURI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii